Discuție Wikipedia:Sfatul Bătrânilor/Arhiva 110

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Săptămâna paginilor scurte[modificare sursă]

Un strop de primăvară la Wikipedia

Salut şi un început de săptămână "fructuos" la toată lumea! Tocmai am avut plăcerea de a arhiva o bună parte din discuţiile de mai sus şi chiar şi numai prin asta am simţit o mare uşurare. Clima de aici a devenit mult mult prea apăsătoare. Ştiţi cum e în domeniul cercetării: oamenilor de ştiinţă trebuie să le asiguri toate condiţiile să poată da rezultate satisfăcătoare. Atâta timp cât sunt stresaţi sau atmosfera de lucru le apasă pe umeri, randamentul lor scade simţitor. Acelaşi lucru se întâmplă şi la noi de la o vreme încoace şi e un mare păcat că ne pierdem atâtea resurse pe unele aspecte, dar în acelaşi timp îngrădind capacitatea creativă şi spiritul de colaborare care cu greu s-a înfiripat între noi la început. De o săptămână eu şi cu Pixi ne ridicăm reciproc "wikimoralul" pentru a nu cădea în depresie şi a lua decizii pripite. Haideţi să ne luăm puţin gândul de la chestiunile aproximativ fierbinţi şi să dovedim că încă suntem totuşi capabili să facem echipă şi nu doar să ne certăm. A trecut şi 1 şi 8 martie nedemn de puţin celebrat, tot din cauza aceleiaşi atmosfere. De aceea am o propunere să schimbăm puţin placa, să ieşim cu toţi la un fel de "picnic", un team-building virtual.

Şi anume: de la Iniţiativa de Curăţenie încoace s-a acumulat din nou un munte de muncă pe care nimeni nu prea are chef s-o facă. Haideţi să ne ocupăm un pic, că tot a venit primăvara şi e rost de curăţenie, de schimbare, de înnoire! M-am apucat să mă uit pe Paginile scurte şi e jale! Am zis să începem cu ele. Sunt exact ca praful pe care ni-l ascundem sub covorul (persan). Am zis să dăm puţin cu aspiratorul prin colţurile cele mai prăfuite! Haideţi, care aveţi chef şi buna dispoziţie unui început de săptămână de primăvară să mă ajutaţi şi să ne ocupăm de articolele cele mai oropsite, să le punem un pic pe picioare (nu mult, un pic de tot).

Aşa că...ăsta e linkul: http://ro.wikipedia.org/wiki/Special:Shortpages şi ăsta mis eu: Discuţie Utilizator:Radufan. Răspundeţi aici sau pe pagina mea de discuţie, e indiferent. Pt.orice probleme vă stau la dispoziţie şi dacă vreţi să vă ajut în ceva plictistor, cel puţin săptămâna asta, vă stau la dispoziţie! O săptămână faină tuturor! --—Radufan 12 martie 2007 02:00 (EET)Răspunde