Discuție Utilizator:Spook~rowiki

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 17 ani de Strainu în subiectul Rapid si jucatorii

Sursa/drepturile de autor ale imaginii Imagine:Daniel-Niculae-Auxerre.jpg[modificare sursă]

Aţi trimis la Wikipedia imaginea Daniel-Niculae-Auxerre.jpg fără a preciza provenienţa. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră aţi creat imaginea, trebuie să motivaţi drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia şi să specificaţi care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde aţi copiat-o şi termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

--Strainu 14 septembrie 2006 17:40 (EEST)Răspunde

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Testul dumneavoastră de la pagina Daniel Niculae a funcţionat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiţi cutia cu nisip. Vă invităm să citiţi şi pagina de bun venit pentru a afla cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Mulţumim. --Strainu 14 septembrie 2006 17:49 (EEST)Răspunde

Previzualizare[modificare sursă]

Am observat că aveţi obiceiul de a salva articolul la care lucraţi în mod repetat la intervale scurte de timp, după modificări mici. Dacă doriţi să vedeţi ce efect au modificările nu este nevoie să salvaţi pagina, puteţi folosi butonul de previzualizare. În acest mod veţi evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare şi veţi permite celorlalţi utilizatori să urmărească mai uşor modificările la articol. Mulţumesc! --Strainu 14 septembrie 2006 17:50 (EEST)Răspunde

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Spook~rowiki) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! - Anclation 17 septembrie 2006 13:05 (EEST)Răspunde

Rapid si jucatorii[modificare sursă]

Spook, te rog ca inainte sa mai modifici pagini despre Rapid sau jucatorii sai (si de fapt in general pe wikipedia) sa tii seama de cateva idei:

  1. NU AI VOIE SA PUI POZE CU COPYRIGHT. Deci fara poze de pe fcrapid, fzr sau altele. In plus, trebuie sa pui la fiecare poza in ce conditii poate fi utilizata (vezi pozele cu echipamentele)
  2. Exista niste cutii speciale pentru echipa si jucatori. Te rog sa le lasi asa cum sunt. Daca doresti sa le imbunatatesti continutul esti liber sa o faci, dar nu le inlocui cu tabele. Poti sa modifici formatul corespunzator cutiei daca consideri intr-adevar ca poate fi imbunatatit. Motivul pentru care sunt folosite aceste cutii este uniformitatea. Nu te uita ca Steaua e altfel, nu inseamna ca e neaparat mai bine.
  3. Ai grija cand folosesti culorile. La lista de jucatori, ai linkuri albastre pe fond albastru si text negru pe fond mov, ceea ce nu este foarte vizibil.
  4. Foloseste cu incredere butonul previzualizare ca sa ai mai putine modificari si descrie-ti modificarile

Pe scurt, citeste cu atentie paginile despre cum sa scrii un articol.

Recunosc ca m-am grabit la Daniel Niculae, am crezut ca vrei sa il inlocuiesti cu Chivu. Si in cazul cu Rapid am revert totul, n-aveam timp sa vad exact ce-ai modificat, te rog pe tine sa vezi ce modificari mai erau in afara de cutia echipei, de poza si de jucatori. Daca urmezi sfaturile de mai sus sunt sigur ca vei avea contributii importante pe wikipedia. Daca mai ai nevoie de informatii poti sa-mi lasi un mesaj aici--Strainu 17 septembrie 2006 23:55 (EEST)Răspunde

Your account will be renamed[modificare sursă]

20 martie 2015 11:03 (EET)

22 aprilie 2015 04:20 (EEST)