Discuție Utilizator:Smartyteen

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 17 ani de AdiJapan în subiectul Imagini

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Smartyteen) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! --Radufan 21 septembrie 2006 03:07 (EEST)Răspunde

Imagini[modificare sursă]

Care este situaţia drepturilor de autor pentru imaginile de mai jos?

Scrieţi că aceste fotografii provin din arhiva personală a lui Marius Baragan, dar nu ştim dacă dumneavoastră sînteţi Marius Baragan, şi în ce condiţii legale putem folosi la Wikipedia imaginile. Vă rog să consultaţi pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini şi să alegeţi sub ce formă ne oferiţi imaginile. În principiu titularul drepturilor de autor poate opta între a renunţa total la aceste drepturi, a oferi imaginile sub o licenţă liberă (de exemplu GNU FDL sau Creative Commons) ori a-şi păstra drepturile permiţînd în acelaşi timp Wikipediei să folosească imaginile în orice scop, inclusiv comercial.

Chestiunea drepturilor intelectuale este privită foarte serios la Wikipedia, pentru că de asta depinde supravieţuirea proiectului. Dacă situaţia legală a celor două imagini rămîne neclară mai mult de 7 zile fişierele vor fi şterse.

Şi o rugăminte: atunci cînd trimiteţi imagini la Wikipedia este preferabil să le daţi nişte titluri sugestive, de exemplu în loc de „DSC 4356mod.jpg” (care poate însemna orice) ar fi mai bine „Oana Frigescu 1”.

Toate cele bune. — AdiJapan  4 octombrie 2006 13:21 (EEST)Răspunde