Discuție Utilizator:John Ioan Nicorici

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 13 ani de Strainu în subiectul Bun venit!

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie John Ioan Nicorici) în care să vă prezentați pe scurt, dacă doriți, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator și aveți grijă să nu scrieți CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 20 septembrie 2010 21:20 (EEST

Am Scris un Articol cu titlul CONSTRUCȚII MAI DEOSEBITE! A fost șters! DE CE? Am dorit să fiu contributor! Concurez la limba Română! De ce l-ați șters?

În primul rând contează titlul: "Contrucții deosebite" (fără "mai"). Dacă nu îl scrieți corect, cum vreti să fie găsit? Articolul a fost șters pentru că Wikipedia nu este un blog. Articolele trebuie scrise într-un stil neutru și enciclopedic. Nu vă mai dau legăturile către politici căci ziceți că nu vă ajută. Căutați atunci pe net și vedeți ce înseamnă un stil enciclopedic, apoi încercați să scrieți din nou articolul, asigurându-vă însă că subiectul este notabil.--Strainu (دسستي‎25 septembrie 2010 13:22 (EEST)Răspunde

Eu am crezut că acest spațiu virtual,este public, nu "politic"și privat,cum Dvs. D-le Stăinu faceți dovada!Și accesibil și neinițiaților,care n-au avut timp de asemenea "arte",o viață întreagă! Cât despre titlu, este ca și cum ai întreba-o pe mama mea, de ce l-ai botezat Ioan și nu Ion? Fiți sănătoși! Mai singuri, cu unul,J.I.Nicorici

OAMENI MARI ai ROMÂNIEI, din STÂRCI[modificare sursă]

Dacă sistematizăm puțin elementele convergente cu Stârci-ul, din lucrarea "Monografia Familiei Culcer..." publicată prin bunăvoința D-lui Dan Culcer,care este onorat să fie descendentul acestei familii de seamă și cu care am avut câteva schimburi de opinii, pe această temă, vom rezuma lucruri nu chiar fără însemnătate: -Dimitrie Culcer,este născut în 1807 la Stârci (Bogdanhaza),Comitatul Crasna,jud. Sălaj. -Absolvă,pe rând, liceul,apoi Facultatea din Cluj și Facultatea de Medicina din Buda-Pesta. -Î-și desavârșește studiile la Viena. -În 1843,devine Medic-Șef al Gorjului. -În 1845 înființează primul spital din Tg.Jiu. -În 1848,împreună cu soția,dăruiește socrului său,Prefectul de-atunci,Otetelișanu,primul,din cei 13 băieți și 2 fete. -În 1864,devine Medic-Șef, al Capitalei.

Familia sa, a dat poporului nostru pe : -Doctorul Dimitrie. -Doctorul Dumitru-Tache. -Doctorul Dimitrie-Maximilian. -Doctorița Ana.

-Generalul Ion. -Căpitanul Vladimir. -Căpitanul Costică.

-Prefectul Grigore. -Sub-prefectul Eugen. Deci acest arbore genealogic de seamă,începe la Stârci !


John Ioan Nicorici, Yorba Linda, California, 9 mai,2011