Discuție Utilizator:Florin Lăiu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 6 ani de Sîmbotin în subiectul Comentarii în articole

Bună ziua!

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator la Wikipedia. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) care vă poate îndruma. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Florin Lăiu) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar pe paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! — AdiJapan  6 februarie 2006 18:32 (EET)Răspunde


Problemă privind drepturile de autor ale fişierului Predicatorul William Miller.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulţumesc pentru încărcarea fişierului Predicatorul William Miller.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informaţiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fişierul va fi şters în curând, dacă nu se pot determina sursa fişierului şi licenţa sub care este disponibil. Dacă ştiţi aceste informaţii, atunci vă rugăm să adăugaţi o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere, asiguraţi-vă că aţi specificat corect licenţa şi sursa. Puteţi găsi o listă de fişiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 26 octombrie 2009 13:42 (EET)Răspunde

Comentarii în articole[modificare sursă]

Bună ziua și vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră la Wikipedia. Am observat că recent ați adăugat un comentariu într-un articol, Martin Luther. Deși la Wikipedia părerile redactorilor despre articole precum și sugestiile pentru îmbunătățirea lor sunt binevenite, aceste comentarii își au locul în paginile de discuție. Dacă vă scrieți comentariile acolo, ceilalți redactori care lucrează la același articol vă vor observa mesajul și vă vor răspunde, iar comentariile nu vor întrerupe lectura articolului de către cititori. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 22 octombrie 2017 22:39 (EEST)Răspunde