Discuție Utilizator:Darken

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Darken) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect!

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Marian Râlea.jpg[modificare sursă]

  • Aţi trimis la Wikipedia fişierul Marian Râlea.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia.

Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

Legături externe[modificare sursă]

Vă rog nu mai introduceţi legături externe de forma celor pe care le-aţi introdus la Agatha Christie -- pentru detalii vedeţi Wikipedia:Legături externe. --Gutza DD+ 30 aprilie 2009 02:17 (EEST)

Mulţumesc pentru sugestie. Am citit şi regulile legăturilor externe, iar pe pagina aferentă Agatha Christie există deja referinţe similare cu cea introdusă de mine. Acestea promovează cumpărarea de cărţi de la firme ca librarie.net şi cartea-ta.ro.

Am introdus o referinţă pentru o carte care nu avea la momentul respectiv nicio altă referinţă, prin urmare nu am şters sau editat nimic, doar am îmbunătăţit cu o referinţă. Tipul de legătură pentru această referinţă este identic cu cele deja existente (librarie.net, cartea-ta.ro etc.).

Vă rog să îmi răspundeţi când aveţi timp.

Toate cele bune.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Darken (discuție • contribuții).

Conform Wikipedia:Spam şi versiunea sa de pe Wikipedia în limba engleză, orice legătură duce spre un îndemn de „buy”, aici „pune în coş”, „comandă” nu se califică pentru a fi pusă pe Wikipedia. Faptul că găsiţi astfel de legături nu vă dă dreptul să le puneţi pe ale dv., ci dimpotrivă, să le ştergeţi pe acelea. Excepţiile sunt siturile care descriu enciclopedic subiectul articolului şi au şi o legătură spre departamentul comenzi, de exemplu pentru maşinile Fiat situl firmei Fiat, dar în niciun caz o legătură spre un dealer Fiat. Analog, n-are ce căuta pe Wikipedia nici un link spre o e-librărie pentru cărţile care le vinde - nu ea le-a scris, n-are articole despre ele scrise de somităţi special pentru situl e-librăriei, într-un cuvânt, n-are material enciclopedic. --Turbojet 30 aprilie 2009 11:00 (EEST)Răspunde

Explicaţia utilizării cinstite pentru fişierul Sigla ideeaeuropeana.png[modificare sursă]

Vă mulţumim pentru că aţi încărcat fişierul Sigla ideeaeuropeana.png. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii şi în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeţi la pagina de descriere a fişierului şi modificaţi-o incluzând o explicaţie a utilizării cinstite.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificaţi dacă aţi completat şi explicaţiile privind utilizarea cinstită. Găsiţi o listă de pagini de descriere pentru fişiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuţii” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-aţi autentificat), şi alegând "Fişier" din meniu. Orice fişier care nu este sub licenţă liberă şi care nu are o asemenea explicaţie va fi şters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveţi întrebări, ni le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim.  —Andreidiscuţie 4 ianuarie 2010 21:45 (EET)Răspunde

Explicaţia utilizării cinstite pentru fişierul Andreipotlog.jpg[modificare sursă]

Vă mulţumim pentru că aţi încărcat fişierul Andreipotlog.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii şi în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeţi la pagina de descriere a fişierului şi modificaţi-o incluzând o explicaţie a utilizării cinstite.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificaţi dacă aţi completat şi explicaţiile privind utilizarea cinstită. Găsiţi o listă de pagini de descriere pentru fişiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuţii” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-aţi autentificat), şi alegând "Fişier" din meniu. Orice fişier care nu este sub licenţă liberă şi care nu are o asemenea explicaţie va fi şters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveţi întrebări, ni le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim.  —Andreidiscuţie 5 ianuarie 2010 10:08 (EET)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Andrei Potlog[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Andrei Potlog, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Andrei Potlog până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎31 ianuarie 2018 20:47 (EET)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Editura Ideea Europeană[modificare sursă]

În urmă cu 4 luni, articolul Editura Ideea Europeană, creat de dumneavoastră, a fost etichetat de Gikü ca nerespectând politicile proiectului, mai exact cea privitoare la notabilitate. Ca parte a proceselor interne de menținere a calității Wikipediei, articolele aflate în această situație sunt propuse periodic pentru ștergere, ceea ce s-a întâmplat și în acest caz.

Acest lucru nu înseamnă că articolul va fi neapărat șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Editura Ideea Europeană până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Dacă deja le-ați rezolvat, menționați acest lucru și explicați de ce considerați că problemele au fost rezolvate. Este posibil ca alți utilizatori să nu fie de acord cu dumneavoastră și să ceară și alte îmbunătățiri. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Nu în ultimul rând, puteți cere celorlalți utilizatori să vă ajute în a filtra sursele existente conform regulilor Wikipedia.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.--Mesaj livrat de un robot. 1 iunie 2021 15:12 (EEST)Răspunde