Discuție Utilizator:Cristian55

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 17 ani de Laur2ro în subiectul Bine aţi venit la Wikipedia!

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Cristian55) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! - Anclation 9 ianuarie 2007 19:39 (EET)Răspunde

Bine aţi venit la Wikipedia![modificare sursă]

Vă mulţumesc pentru contribuţii, dar aş avea câteva sugestii:

  • Wikipedia:Manual de stil este o pagină pe care puteţi să o citiţi pentru a putea contribui mai eficient; printre altele, ar trebui să aranjaţi articolele în pagină conform regulilor wikipedia, pentru că articolele dintr-o enciclopedie trebuie să arate uniform. Puteţi de exemplu să luaţi drept model articolul de pe prima pagină (numit „articol de calitate”).
  • Vă reamintesc faptul că nu puteţi să copiaţi în articolele wikipedia texte din cărţi sau manuale (cu rara excepţie a celor care permit în mod expres acest lucru).
  • De asemenea, contribuţiile dumneavoastră trebuie să fie verificabile. De multe ori, atunci când e vorba de lucruri binecunoscute contribuiorii sar peste acest pas (şi li se tolerează), dar modificări de genul celei de la articolul Uraniu (folosirea borului în loc de grafit ca moderator) trebuie argumentate (scriind la sfârşitul articolului, la subtitlul Bibliografie, adresa de web ori numele cărţii unde se poate găsi acest lucru).--Laur | Discuţie 10 ianuarie 2007 14:54 (EET)Răspunde