Discuție Utilizator:Condruz

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 15 ani de Impy4ever în subiectul Articolul

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Condruz) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! --Rebel 3 noiembrie 2006 10:34 (EET)Răspunde

Articolul[modificare sursă]

Am transferat informaţiile de interes enciclopedic în articolul Marian Condruz. Nu ne interesează unde se află lucrările artistului, ci ne interesează care sunt acelea, când au fost create, ce spun criticii despre lucrările lui Condruz. Nu ne interesează licitaţiile decât dacă în sine constituie ceva excepţional. Informaţiile introduse pe moment nu sunt suficient pentru a arăta activitatea (şi, prin urmare, notabilitatea) celui în discuţie. Articolul trebuie completat cât de repede; nu uitaţi să oferiţi surse de încredere pentru informaţiile adăugate, pentru ca ele să poată fi verificate. Dacă aveţi nelămiri, scrieţi-mi aici, mai jos, ori la pagina mea de discuţii. La revedere! (impy4ever (discuţie) 14 aprilie 2009 14:37 (EEST))Răspunde

Aţi avut un comentariu cam ciudat la Cafenea zilele trecute şi mi-aţi lăsat impresia că, între altele, sunteţi nemulţumit de articolul despre Dvs. pe care l-am creat la Wikipedia. Aş putea să ştiu prin ce anume? Recitiţi şi comentariul meu anterior şi eventual parcurgeţi paginile de politici indicate, ca să vă lămuriţi mai bine cu ce se mănâncă Wikipedia. E drept că redactorii Wikipediei române se străduiesc să sprijine cultura română şi de peste hotare, dar la fel de adevărat este că Wikipedia nu este un forum de discuţii. (impy4ever (discuţie) 23 aprilie 2009 13:02 (EEST))Răspunde