Discuție Utilizator:Catalin gafton

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 12 ani de Andrei Stroe în subiectul Fișiere libere și proiectul Commons

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Catalin gafton) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! --Rebel 21 iunie 2007 18:20 (EEST)Răspunde

Imagini din articolul Sibiu[modificare sursă]

Am observat că aţi adăugat patru imagini în articolul Sibiu ([1]). Aţi putea să precizaţi, vă rog, care este relevanţa acestor imagini în contextul acestui articol ? Ar fi bine dacă aţi scrie în dreptul fiecărei imagini (în loc de "Detaliu") o descriere sumară (de 3-4 cuvinte), care să justifice prezenţa imaginilor şi să îl informeze pe cititor despre semnificaţia lor. De asemenea, vă rog ca atunci când trimiteţi imagini la Wikipedia să le daţi un nume sugestiv (nu "2cvb.jpg" sau "1xgdg.jpg"). Răzvan Socol mesaj 21 iunie 2007 20:53 (EEST)Răspunde

Previzualizare[modificare sursă]

Am observat că aveţi obiceiul de a salva articolul la care lucraţi în mod repetat la intervale scurte de timp, după modificări mici. Dacă doriţi să vedeţi ce efect au modificările nu este nevoie să salvaţi pagina, puteţi folosi butonul de previzualizare. În acest mod veţi evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare şi veţi permite celorlalţi utilizatori să urmărească mai uşor modificările la articol. Mulţumesc! Răzvan Socol mesaj 22 iunie 2007 09:56 (EEST)Răspunde

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Cabana Curmatura.jpg[modificare sursă]

  • Aţi trimis la Wikipedia fişierul Cabana Curmatura.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia.

Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

Fișiere libere și proiectul Commons[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru ca încărcați imagini și fișiere libere la Wikipedia! După cum probabil știți, există și un alt proiect al Fundației Wikimedia, intitulat Wikimedia Commons, o arhivă centrală de fișiere pentru tot conținutul liber. Pe viitor, vă rugăm să încărcați fișierele libere acolo (vă puteți autentifica folosind același nume de utilizator și parolă ca și la Wikipedia - vedeți Help:Unified login). Astfel, și toate celelalte proiecte Wikipedia, precum și alte proiecte-surori, vor putea folosi fișierul încărcat de dumneavoastră. În plus, vizitatorii noștri vor putea astfel să caute, să vizualizeze, și să folosească fișierele noastre într-un spațiu centralizat. Dacă doriți să mutați la Commons fișierele încărcate până acum, o puteți face. Fișierele încărcate de dumneavoastră sunt disponibile prin click pe legătura „contribuții” din partea de sus a paginii și alegând spațiul de nume Fișier din meniul cu desfășurare. Atenție: conținutul non-liber, cum ar fi imaginile cu utilizare cinstită, nu pot fi încărcate la Wikimedia Commons. Ne puteți ajuta să promovăm utilizarea Wikimedia Commons informând și alți utilizatori. Vă mulțumim și vă rugăm să continuați să contribuiți cu fișiere la proiectul nostru!  —Andreidiscuţie 20 ianuarie 2012 14:56 (EET)Răspunde