Discuție Utilizator:Bbadrian

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 15 ani de AdiJapan în subiectul Contribuţii

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Bbadrian) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! 21 iulie 2008 11:25 (EEST)

Cabala[modificare sursă]

Vă mulţumim şi apreciem contribuţia dumneavoastră recentă la articolul Cabala, dar noi nu putem accepta materiale supuse drepturilor de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicaţii tipărite. Puteţi încerca să rescrieţi textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiţi pagina de bun venit dacă doriţi să aflaţi cum puteţi contribui la enciclopedia noastră.

Dacă totuşi sînteţi titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-aţi introdus, vă rugăm să urmaţi instrucţiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulţumim încă o dată! --Andreidiscuţie 23 iulie 2008 19:25 (EEST)Răspunde

Contribuţii[modificare sursă]

Aş avea cîteva observaţii despre contribuţiile dumneavoastră de pînă acum:

  • La articolul Cabala aţi şters (de două ori) o serie de coduri, probabil pentru că nu le-aţi înţeles. Vă rog să le lăsaţi aşa pînă veţi afla la ce sînt utile.
  • La pagina Discuţie:Cabala aţi şters comentariul unui utilizator şi l-aţi înlocuit cu comentariile dumneavoastră, aduse de la www.kabbalah.info. Ştergerea celor spuse de alţii nu se impune decît în situaţii extreme, de exemplu pentru a elimina vulgarităţi, atacuri la persoană etc. De asemenea, paginile de discuţii sînt rezervate discuţiilor despre articol, nu despre subiectul articolului. Am explicat acolo mai în detaliu.
  • Modul în care introduceţi peste tot legături spre situl www.kabbalah.info începe să semene a spam. Puneţi aceste legături numai acolo unde este cu adevărat relevant.
  • Pentru a copia şi introduce în articole materiale de pe alte situri trebuie să fiţi titularul drepturilor de autor sau să aveţi permisiunea acestuia de a elibera acele materiale sub o licenţă liberă (licenţa GNU FDL pentru text şi la alegere între mai multe licenţe pentru fişierele imagine, video, audio etc.).
  • Modul în care redactaţi nu este întotdeauna compatibil cu stilul unei enciclopedii. Adresarea directă către cititor şi referirea la propria persoană sînt ambele improprii aici: „aceasta stiinta te invata metoda de [...]” şi „Înţelepciunea Cabalei ne învaţă o metodă practică pentru [...]”, „Ce este Cabala?”, „Hai să încercăm să analizăm [...]” etc.
  • Neapărat va trebui să scrieţi peste tot cu diacritice.
  • Afirmaţiile pe care le introduceţi în articole trebuie să reprezinte opiniile publicate ale specialiştilor din domeniile respective. De exemplu, dacă oamenii de ştiinţă nu consideră Cabala a fi una dintre ştiinţe atunci nici Wikipedia nu poate face o asemenea afirmaţie.

Dacă aveţi nelămuriri vă rog să mă întrebaţi. Toate cele bune. — AdiJapan 31 iulie 2008 13:10 (EEST)Răspunde