Discuție Utilizator:Alegretto

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 7 luni de Ionutzmovie în subiectul ■ Citarea surselor

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Alegretto) în care să vă prezentați pe scurt, dacă doriți, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator și aveți grijă să nu scrieți CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 6 iulie 2010 17:39 (EEST)

■ Modificarea v-a fost anulată[modificare sursă]

Bun venit pe Wikipedia. Deși toată lumea este binevenită să modifice constructiv articolele de pe Wikipedia, cel puțin una din modificările dumneavoastră recente, ca aceea de la pagina Gemeni (zodie), nu pare să fie constructivă și a fost anulată. Pentru teste vă rugăm să folosiți pagina personală de teste. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Kun Kipcsak (discuție) 27 iulie 2023 17:07 (EEST)Răspunde

■ Citarea surselor[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. După cum ați observat, oricine poate contribui la dezvoltarea enciclopediei. Totuși, adăugarea de informații fără să citați surse de încredere, așa cum ați făcut la pagina Rac (zodie), nu este în conformitate cu politica noastră privind verificabilitatea. Dacă v-ați familiarizat deja cu Wikipedia:Citarea surselor, vă rugăm să adăugați referințele corespunzătoare în articol. Vă mulțumim! Kun Kipcsak (discuție) 27 iulie 2023 20:04 (EEST)Răspunde

[atac la persoană șters] Tot ce-am scris este 100% verificat si corect. Confrunta cu wikipedia in engleza inainte sa faci misto de munca unui om.
Am muncit vreo 4 ore sa invat sa fac tabele si sa inserez corect informatia, iar tu ai sters intr-un minut tot. Merci frumos. Rezervasem ziua de maine sau poimaine ca sa invat sa citez surse insa acum nu mai am chef. De-asta wikipedia in romana este o batjocura de enciclopedie, ca sunt d-astia ca tine admini.
Sunt zeci de pagini de istorie pe wikipedia in romana scrise de prorusi si indragostiti de valorile rusesti, pe alea nu le vezi?? Este jenant sa ai asemenea texte derutante si chiar mincinoase scrie de profesionisti ai istoriei comuniste si nationalisate insa au citate facute dupa carti la fel de mincinoase. Pe-astea nu le vezi caci tu stii doar reguli, nu te intereseaza si cultura.
In fata mea ti-ai pierdut credibilitatea. De acum incolo cand intalnesti ceva scris de mine sa-ti iei notite ca sa inveti. Asta daca o sa mai vezi vreodata vreo adaugire de-a mea. Alegretto (discuție) 27 iulie 2023 23:37 (EEST)Răspunde
Uite-aici de exemplu porcarie de articol: Cnezatul Galiției-Volînia
Cam 80-85 % din acest articol trebuie modificat sau chiar sters pur si simplu. Pai tu crezi ca o sa fac eu asta si sa citez ceva cand ala de l-a scris n-a citat nimic de nicaieri?
Adevarul e ca Il aveam in plan saptamana asta dar cand te vad pe tine plin de zel sa ma urmaresti pe mine fara nici un motiv serios. Si prima ta corectie a fost stupida. insa a doua a fost de-a dreptul jignitoare pentru cineva care a muncit cu responsabilitate.
Apropos, pagina asta Berbec (zodie) unde are citate sursele ? Dar asta: Taur (zodie) ? Sau asta: Fecioară (zodie) ?
Cu ce este pagina scrisa de mine Rac (zodie) mai putin merituoasa? Alegretto (discuție) 27 iulie 2023 23:58 (EEST)Răspunde
Am restaurat textul, cu adăugarea etichetei corespunzătoare. Contribuțiile dvs. sunt destul de bune și vă încurajez să faceți și altele.— Ionutzmovie discută 11 septembrie 2023 00:06 (EEST)Răspunde

Fără atacuri la persoană![modificare sursă]

Vă informăm că la Wikipedia dorim să păstrăm o atmosferă civilizată și ca urmare nu tolerăm atacurile la persoană. Nu există absolut nicio scuză pentru a jigni, înjosi, amenința un utilizator sau a vă purta necuviincios. Mesajul de față v-a fost trimis pentru: insulta de mai sus (diff). Dacă veți continua acest comportament vi se va ridica dreptul de a modifica paginile proiectului. Vă mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  27 iulie 2023 23:53 (EEST)Răspunde

Ok, am inteles. M-a luat valul. Scuze.
Insa este nedrept. Alegretto (discuție) 28 iulie 2023 00:00 (EEST)Răspunde