Discuție Utilizator:92.80.232.217

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Stimata .....WIKIPEDIA,
Domnilor administratori,
  1. Asa cum se poate constata din lecturarea textului ,doua articole importante din enciclopedie , "Contabilitatea" si "Audit" au fost scrise ,in cea mai mare parte si actualizate pana in urma cu un an , de profesorul C.M.Dragan (semnate sub numele DRAGANELLO). Pentru acest lucru va multumim si va ramanem profund recunoscatori dat fiind ca mii de studenti au invatat contabilitate si auditul financiar si statutar dupa postarile dvs.
  2.Acum prof.Dragan lucreaza la Universitatea din Roma ,este Doctor Honoris Caussa al acesteia si a publicat deja cateva carti in limba italiana . 
  3.Eu sunt feciorul lui ,nu reusesc sa-mi scriu numele meu deoarece am aceeasi adresa de maill (pentru ca este a Fundatiei Dragan) si-mi refuza interventia cu noul nume ( as fi vrut : EUROLEUL  sau  CAPITALUL)
  4. Interventia mea la dvs.este generata de faptul ca eu am fost pregatit sa-i duc mai departe opera , iar in cazul textual de fata este vorba de actualizarea celor doua materiale acand in vedere ca de la 1 ianuarie 2010 s-a introdus un nou sistem de contabilitate,s-a schimbat legislatia,sau modificat standardele internationale de audit,in martie a.c. s-a  modificat Legea contabilitatii,au aparut si carti mai noi,mai actuale si ar fi pacat sa ramana acolo unde alte generatii de studenti le cauta,niste materiale neactualizate.
   Va rog,deci,dati-mi un sfat cum sa procedez
     03.05.2011,  Respectuos, 
                           Constantin DRAGAN - EUROLEUL

Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de C.M.DRAGANELLO (discuție • contribuții).