Discuție Utilizator:88.146.41.161

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 15 ani de Rsocol în subiectul Invitaţie

Limba luzacia/sorabă[modificare sursă]

Este lăudabil travaliul dumneavoastră pentru dezvoltarea unui subiect la care, personal cred, că foarte puţini oameni se pricep, aşa că vă doresc succes în continuare. Dacă aveţi orice nedumerire legat de anumite proceduri de pe wp., vă rog să nu ezitaţi a mă contacta pe mine sau pe oricare coleg al meu! Numai bine,--ZOLTAN (discuţie) 4 aprilie 2009 00:24 (EEST)Răspunde


Mulţumesc, Zoltán (sau "köszönöm szépen").

Nu cred că voi interveni prea des, doar am vrut să pun la punct unele date. În primul rând, denumirea corectă a provinciei respective este Luzacia, nu Luzaţia, aşa cum din greşeală apare într-un articol.

În al doilea rând, am vrut să precizez care este în realitate situaţia demografică a poporului sorab. Deşi sorabii au o literatură bogată, în urma unei deznaţionalizări sistematice practicate de mai toate guvernele germane din secolul 20, în curând putem să ne aşteptăm la o dispariţie totală a acestui popor.

Dacă am comis vreo greşeală de ordine tehnică, mulţumesc cu anticipaţie pentru ajutor.

În cadrul unui proiect francez în curând voi pune pe internet un dicţionar sorab-francez şi francez-sorab.

Noapte bună,

H. V.

Răspuns întârziat/sorabi[modificare sursă]

Bună ziua, 88.146.41.161. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Meszzoli.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Invitaţie[modificare sursă]

Bine aţi venit la Wikipedia! Am remarcat contribuţia dumneavoastră la pagina Sorabi şi ţin să vă mulţumesc. După cum aţi văzut, la acest proiect poate participa orice persoană bine intenţionată.

Vă recomand să vă alegeţi un nume de utilizator şi să vă înregistraţi. Deschiderea unui cont la Wikipedia nu costă nimic şi nu necesită nici un fel de informaţii personale; în plus veţi beneficia de o serie întreagă de avantaje: pagină personală, propria pagină de discuţii, o listă de articole urmărite, posibilitatea de trimitere de imagini, protejarea adresei IP etc.

Sper să vă placă acest proiect şi să vă alăturaţi. Dacă aveţi nelămuriri puteţi vizita paginile Bun venit, Ajutor şi Portalul comunităţii sau puteţi pune întrebări la Cafenea ori la pagina mea de discuţii. Vă aşteptăm. Răzvan Socol mesaj 4 aprilie 2009 08:19 (EEST)Răspunde