Discuție Utilizator:194.199.4.102

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Dacă eşti aşa de tare, de ce nu te identifici? Nu-ţi dai seama că nu toată lumea gândeşte ca tine? Te crezi Dumnezeu în persoană, sau ce bai ai?

Apoi eu sunt identificat deja :-) Iar cu datul seamă cum gândeşte lumea, Doamne fereşte! Lumea-i cum este :-) Şi ca lumea suntem noi... Apăi eu de zic prostii, de-amu tac :-) Doar atât vreau, ian' să-mi spui tu cum să fac sau să dreg, ca să gândesc şi eu acolo oblu, ca toaaaată lumea, consensual. Sau măcar care ar trebui sa fie gândirea mea corectă, aceea de care nici Domnul nu pare a face prea mult caz ca să se încastreze în capul meu, pesemne ca să nu-mi pierd eu, ia, un boţ cu ochi acolo, ceva ce se cheamă libertatea :-) Unde-i deci obligaţia şi unde virtutea, ca să ne referim la Evanghelia zilei, sau măcar la Sfântul Ioan Damaschinul...


Creştinismul în România nu e numai al BOR, ci al tuturor creştinilor. Iar separarea statului de biserică e sfântă!!!

Mă rog, o hi, ori o păţi, dar eu unul nu prea am aflat de vre-o separatio care să fie sfântă  :-) Unirea este! Sau poate vrei să-mi spui separabis terram ab igne, subtile a spisso, suaviter, magno cum ingenio :-)


Citeşte ce ţi-am scris acum câteva zile: citeşte aici!


Waelsch 24 iulie 2005 15:49 (UTC)

Şi tu :-)

Am mai scris ceva, pe pagina ta personală.

Waelsch 24 iulie 2005 16:17 (UTC)

Şi eu :-)

Doar atât vreau, ian' să-mi spui tu cum să fac sau să dreg, ca să gândesc şi eu acolo oblu, ca toaaaată lumea, consensual.

Ah nu! Nu zic să gândeşti ca massa. Una-două, cine nu gândeşte ca tine, ori e new-age-ist, ori francmason. Nu! Separarea de care zic s-a făcut în 1948. Tu acţionezi cu o metodă convenţionalistă: adevărul e de partea majorităţii. Dacă majoritatea ţine de BOR, adevărul e de partea "istoricilor" BOR. Dar nu! Nu aşa ne învaţă Christos, dacă tot ne ţinem de creştini.


A fi neutru nu înseamnă a fi consensual. Sfatul e un dar al Duhului Sfânt. Şi dacă articolele se scriu fără a ne sfătui cu ceilalţi, ne dăm drept Dumnezeu.


Şi dacă românii au o aţa de mare încredere în BOR, atunci de ce România e ţara cu cele mai multe avorturi pe glob? Fapte, nu vorbe!


Iar BOR e o instituţie: nici mai mult, nici mai puţin. Vrei o biserică neinstituţionalizată? Ok, vezi în India, Biserica Mar Thoma, cu succesiune apostolică, unde popa lucră ca să se întreţină. Nu ... BOR!


Articole neutre. Vezi de pildă cum am scris articole de genul Ritul bizantin.

Waelsch 24 iulie 2005 16:31 (UTC)

Iubite Waelsch, constat că nu vrei dialog, ci propunerea punctului tău de vedere drept dogmă. Mai trec eu p-aci :-)

Bună Irismeister,

Vezi că eu sunt mai din topor şi-am să-ţi dau ban dacă o ţii în stilul cunoscut. Ştii la ce mă refer, nu intru în detalii şi te rog nu face pe victima. Încearcă să lucrezi în spiritul colaborării şi nu mai da vina pe toţi cei din jur că te cenzurează -- deja ai o istorie prea amplă pe Wikipedii ca să te mai iau în serios în privinţa asta. Nu te rog decât să colaborezi, nu să-ţi cenzurezi opiniile -- eşti îndreptăţit la ele. Însă dacă nu poţi face asta şi intri în edit wars, nu am nici o jenă să-ţi dau ban. --Gutza 25 iulie 2005 06:36 (UTC)

Gutza, este Irismeister de pe un IP de la BNF, Bibliothèque Nationale de France "François Mitterand"... Există posibilitatea să fie un proxy, deci să se blocheze mai mult, dar văzând "contribuţiile" acestui utilizator, nu este vreuna care să nu poarte marca Irismeister... --Vlad|-> 15 octombrie 2005 18:56 (UTC)

Dragul meu, colaborare înseamnă să începi prin a asculta. Tu tai, ameninţi şi în general te tooot dai mare şi rotund, ca Vlad cu ideile lui despre cum ar trebui eu să gândesc corect, că de nu... primesc bani :-) Uite unde era cucoşu' moşului, cu punguţa lui cu doi bani cu tot :-) Unde am mai auzit eu că să tac că dacă nu iau un pumn în cap? Aaaa. Era în beciurile Securităţii. Acolo însă nu-mi dădea nimeni "ban" - toţi doar în petec :-)