Discuție Utilizator:188.25.28.114

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 13 ani de Nerissa-Marie în subiectul Frederic I al Danemarcei

http://ro.wikipedia.org/wiki/Subdiviziunile_Danemarcei Am facut o cerere ptr folosirea de ghilimele la cuvinte imprumutate in alta limba. Data viitoare incearca sa faci regulile mai usor de accesat, adica prin casuta ""cautare""

ü

On the internet[modificare sursă]

CCTLD codes brought up to discussion on the english section  USA en:CCTLD of  AUS en:A country code top-level domain. Please check Malay en:Talk:Country_code_top-level_domain. Paul

Frederic I al Danemarcei[modificare sursă]

Vă rog să nu mai faceți modificări de genul celei pe care ați făcut-o aici. Respectiva modificare este greșită, pentru că regele Frederic I al Danemarcei nu este strămoșul regelui din generația a XI-a, ci din generația a XV-a, și locul lui în lista strămoșilor regelui ar fi la numărul 50.708! Dat fiind faptul că lista este acum la nr. 2047, este foarte puțin probabil să ajungă până la acel număr.
Cu toate acestea, ceea ce se poate face--am și făcut pentru dvs.--este ca Regelui danez Frederic I al Danemarcei să i se introducă o categorie, în josul paginii, categorie numită „Înaintașii regelui Mihai I”. Într-o asemenea categorie intră toți strămoșii regelui care au o pagină la wikirom, fără ordine cronologică.
Vă mulțumesc și vă urez cât mai multe contribuții la această enciclopedie online. Nerissa-Marie (discuție) 2 decembrie 2010 13:46 (EET)Răspunde