Discuție:Tramvaiul din Oradea

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 15 ani de Diego pmc în subiectul Evaluare AB
Articol bun Tramvaiul din Oradea a fost nominalizat ca articol bun la categoria Tehnică și tehnologie, dar nu a îndeplinit criteriile obligatorii la acea vreme. Mai jos puteți găsi sugestii cu privire la modul în care puteți îmbunătăți articolul. Odată luate în considerare, articolul va putea fi renominalizat. Dacă nu sunteți de acord cu respingerea articolului, puteți începe un proces de reevaluare.
Acest articol a ocupat locul al II-lea la secțiunea societate, în cadrul ediției din martie 2008 a concursului de scriere.


Eticheta[modificare sursă]

Am mutat eticheta cu Concursul de scriere aici. Mi se pare mai de graba tipul de eticheta care se poriveste in pag. de discutii. diego_pmc 21 aprilie 2008 20:54 (EEST)Răspunde

Date[modificare sursă]

In capitolul "Lupta pentru construirea „liniei ferate electrice”" apar niste ani care cred ca sunt gresiti: "La 25 decembrie 1987, Consiliul Local Oradea a somat cele două companii să prezinte, până la 8 ianuarie 1989, ofertele definitive." AMDATi 21 aprilie 2008 23:46 (EEST)Răspunde

Evaluare AB[modificare sursă]

Această evaluare este transclusă de la Discuţie:Începuturile tramvaiului orădean/AB1. Legătura de modificare pentru această secţiune poate fi folosită pentru a adăuga comentarii.
Bine scris?

Introducerea ar rebui rescrisa pt. a contine mai multe informatii, si ar trebui structurata putin mai bine.

Sectiunea "Prevederi importante ale contractului de concesionare" trebuie rescrisa. La momentul actual este doar o lista. Nici nu sunt sigur daca reprezinta informatii enciclopedice aceste prevederi. Aceeasi problema se poate intalni si in alte sectiuni.

Verificabil?

In bibliografie sunt mentionate doua surse, in note se gaseste doar una. Pe langa asta doar doua surse diferite nu sunt indeajuns - e necesar sa fie mai multe pt. a asigura neutralitatea. Plus faptul ca sunt afirmaii fara ref.

Acoperă bine subiectul?

Da

Neutru?

Exista cateva probleme legate de neutralitate, nu neaparat din punctul de vedere al faptelor, ci cel al exprimarii in unele locuri, prin fraze de genul "menţiona într-un scurt articol, cu amărăciune", "s-a dat prima lovitură de târnăcop", si altele.

Stabil?

Da.

Imagini

Imaginile sunt bune, si sunt toate in domeniul public. Daca exista ar fi foarte bine totusi sa fie inclusa si o fotografie a tramvaielor de atunci (e o sugestie, nu o obiectie).

Per total

In mod normal as respinge articolul pe loc, insa fiindca am avut un conflict recent, am decis sa pun articolul in asteptare pt. a elimina orice suspiciuni legate de intentiile mele. Daca nu sunteti de acord cu ce am obiectat aici, puteti cere o a doua opinie. Diego_pmc Discuţie 19 septembrie 2008 23:12 (EEST)Răspunde