Discuție:Sfântul Imperiu Roman

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

(adus de la Discuție:Sfantul Imperiu Roman de Natiune Germana)[modificare sursă]

nu stiu de ce a iesit asa aiurea, fiindca textul original pe care-l scrisesem in notepad se vedea bine. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 89.32.1.82 (discuție • contribuții).

Pur și simplu pentru că este nevoie de formatarea specifică Wikipedia pentru ca să se vadă bine în Wikipedia... Și nu știu cine recomanda altui utilizator anonim să-și semneze comentariile (http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Discu%C5%A3ie_Utilizator:83.103.228.137&diff=prev&oldid=449057) :) --Vlad|-> 16 octombrie 2006 15:22 (EEST)Răspunde

Unele date se referă la alt subiect[modificare sursă]

(adus de la Discuție:Sfantul Imperiu Roman de Natiune Germana)

Sfântul imperiu Roman de Națiune Germană a încetat să existe în 1806. Peste jumătate din articol vorbește despre alte organizații statale ulterioare. Partea finală a articolulu trebuie scoasă (sau eventual mutată în alt articol.

Afil 24 octombrie 2006 00:46 (EEST)Răspunde

Modificări[modificare sursă]

Salut,

am făcut 2 mici modificări în articolul de față: în primul rând am schimbat formula „se erijează ca” în „se erijează în” pentru că verbul reflexiv „a se erija” se construiește numai urmat de „în”, de exemplu ”a se erija în salvator”.

A doua o modificare, una de exprimare, care nu mi s-a părut a fi foarte academică, astfel am înlocuit formula „de prin 1400” cu „aproximativ din 1400” pentru că mi se pare a fi mai elevată, dând un aspect mai îngrijit atât limbii, cât și frazei respective. mihai Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 217.128.97.198 (discuție • contribuții) la 24 ianuarie 2009 03:27.

Un fișier de la Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere[modificare sursă]

Următorul fișier de la Wikimedia Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere:

Participați la discuția de ștergere din pagina propunerii. —Community Tech bot (discuție) 11 martie 2019 15:21 (EET)Răspunde

,,La fel ca Biserica Romano-Catolică, și reprezentanții Sfântului Imperiu Roman îl vedeau și-l prezentau ca fiind continuatorul (deplin) al civilizației romane.[modificare sursă]

E gresit sa se spuna ,,La fel ca Biserica Romano-Catolică, și reprezentanții Sfântului Imperiu Roman îl vedeau și-l prezentau ca fiind continuatorul (deplin) al civilizației romane''. Cum adica ,,La fel ca Biserica Romano-Catolică, și reprezentanții Sfântului Imperiu Roman îl vedeau și-l prezentau ca fiind continuatorul (deplin) al civilizației romane''?

Mai bine se spunea ,,La fel ca Biserica Romano-Catolică, Sfântul Imperiu Roman prezentau ca fiind continuarea civilizației romane''.

Am si modificat dupa cum am spus eu. 79.113.174.239 (discuție) 13 iunie 2022 22:13 (EEST)Răspunde