Discuție:Pinot Noir

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 17 ani de AdiJapan

Sunt autorul acestui articol insa imaginile postate nu sunt ale mele. Imi poate da cineva o explicatie despre legitimitatea publicarii unor imagini(care nu imi apartin, si probabil sunt protejate prin copyright) in cadrul articolului meu? Sunt constient de faptul ca imaginile sunt parte a articolului intitulat "Pinot Noir" din limba engleza, dar articolul meu nu este doar o traducere din limba engleza, este un studiu efectuat de mine care are la baza o multime de carti si articole de specialitate, diverse reviste si surse online, la care oricine are access.Incerc doar sa evit a fi acuzat de incalcarea drepturilor de copyright. comentariu nesemnat adăugat de Hypnos (discuţie • contribuţii)

Wikipedia este una şi mare, cu proiecte în diverse limbi. Folosirea de imagini de la un proiect în altă limbă nu produce nici o problemă de drepturi intelectuale. Chiar vă recomand să căutaţi mai întîi dacă o anumită imagine care s-ar potrivi bine în articole nu se găseşte la Wikipedia în engleză (de exemplu) sau la Commons, un depozit de imagini şi alte fişiere, frate cu Wikipedia.
Nici traducerea articolelor de la altă Wikipedie nu este o problemă, nici morală şi nici legală. Textele pe care le punem aici sînt toate sub licenţă liberă, ceea ce înseamnă că ele pot fi copiate, modificate, traduse, etc. de oricine, în orice scop, cu singura condiţie să fie puse mai departe la dispoziţia tuturor sub aceeaşi licenţă liberă.
Sigur că e cu atît mai lăudabilă contribuţia dumneavoastră cu cît articolul de faţă este scris în urma propriului efort de documentare. Felicitări. — AdiJapan  19 mai 2006 16:27 (EEST)Răspunde