Discuție:Gheorghe Scripcă

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 16 ani de AdiJapan în subiectul Întrebări

Întrebări[modificare sursă]

  1. Ce este acestă Editura Galati:Porto Franco? Nu reuşesc să găsesc pe internet nimic despre ea; pentru o editură care a publicat cărţi în jurul anului 2000 este ciudat. E scris greşit numele editurii?
  2. E corect Scripca sau Scripcă?
  3. Găsim şi o fotografie? — AdiJapan  22 noiembrie 2007 11:23 (EET)Răspunde


  1. Pe carte scrie Societatea comerciala-Editura de imprimerie Porto-Franco S.A. Galati B-dul George Cosbuc nr 223A Romania
  2. corect este a doua varianta Scripca cu a cu caciula.
  3. am 2 fotografii pe site-ul meu la www.scripca.com sinfaceti click pe In Memoriam si sint poze cu tatal meu, scriitorul Scripca.

Mulţumesc pentru răspunsuri, am reuşit să găsesc numele editurii, „Editura Porto Franco, Galaţi” (în unele părţi apare cu cratimă: Porto-Franco), şi am corectat în articol. Titlul articolului a fost corectat între timp. Dacă doriţi să introduceţi şi o fotografie puteţi urma instrucţiunile de la Wikipedia:Imagini. — AdiJapan  24 noiembrie 2007 20:42 (EET)Răspunde

as vrea sa adauga ca este si prozator dar nu stiu cum. Am trimis o fotografie a scriitorului Scripca
As dori sa adaug la opere titlul Cenusila si Sprintenila de Leda Mileva, adaptata si tradusa din limba bulgara de Gheorghe Scripca si Iolanda Scripca.(colaborarea mea cu tatal meu)

Puteţi modifica şi completa articolul singură. Pentru aceasta afişaţi pagina articolului şi apăsaţi sus pe „modifică pagina”.

Am introdus fotografia şi o legătură externă. — AdiJapan  25 noiembrie 2007 10:13 (EET)Răspunde

Va multumesc! Nu stiu cum sa adaug ca este si prozator deoarece butonul de modificare este sub acest text si nu apare in spatiul de modificare.

Apăsaţi „modifică pagina”, sus. Succes! --Turbojet 25 noiembrie 2007 19:44 (EET)Răspunde

Sub ce categorie pot sa-l gasesc pe scriitorul Gheorghe Scripca? Numai dupa numele lui?Cum fac asta? Help!

La sfîrşitul articolului găsiţi categoriile din care face parte articolul. În cazul de faţă: Scriitori români, Naşteri în 1930, Decese în 2002. Nu ştiu dacă asta aţi vrut să aflaţi. Apropo, în general pentru nelămuriri adresaţi-vă la Cafenea. Aveţi mai multe şanse să primiţi răspuns. — AdiJapan  28 noiembrie 2007 19:53 (EET)Răspunde

Multumesc AdiJapan :)