Discuție:Elena Lupescu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 16 ani de CommonsTicker în subiectul Avertisment imagine

Deci, dragă Rebel, ia povesteşte-mi dumneata ce nu-ţi place dumitale la înşiruirea faptelor arhicunoscute, care denotă clar că Lupeasca şi-a însuşit bunuri necuvenite, pentru a folosi o expresie elegantă? Wars 25 decembrie 2006 14:40 (EET)Răspunde

Stimate domn, rolul nostru este de a reproduce faptele istoric într-un mod echidistant de survenirea lor. Nu sunt de acord cu expresii precum:
  • În 1947 s-a căsătorit cu fostul suveran la Biserica Ortodoxă Română din Paris, ceea ce a provocat protestele vehemente (şi pe bună dreptate) ale ţăraniştilor emigraţi în Franţa. A încetat din viaţă în 1976 la Estoril, în Portugalia.
  • .. dintre care multe erau bunuri (practic furate)
În plus, îngroşarea unor fragmente pentru a sublinia anumite idei nu este permisă la Wikipedia, din câte ştiu eu.
Crăciun fericit şi an bun! --Rebel 25 decembrie 2006 14:55 (EET)Răspunde
  • Ai dreptate, m-oi fi înfierbântat, pe semne! Am corectat exact ceea ce ai indicat că ar fi fost ne-echidistant ! Done ! Alte obiecţii ?
  • Crăciun fericit ! Un An Nou 2007 cu bucurii şi realizări ! D Wars 26 decembrie 2006 05:28 (EET)Răspunde

Avertisment imagine[modificare sursă]

Următoarele imagini au fost șterse de la Commons sau au fost marcate spre ștergere. Vă rugăm se eliminați din articol legăturile la această imagine. Dacă doriți, puteți lua parte la discuția din Wikipedia commons. Mesaj generat automat de CommonsTicker.

-- CommonsTicker 14 aprilie 2008 05:43 (EEST)Răspunde