Discuție:Effingham Grant

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

https://ro.wikipedia.org/wiki/Effingham_Grant Un an mai târziu sora sa, Maria Rosetti, îi face o vizită și decide să se mute și ea la București, căsătorindu-se ulterior cu C.A. Rosetti.[2] La 1850 Effingham Grant se căsătorește cu Zoe Racoviță, fata lui Alexandru Racoviță și a Anei Golescu și nepoata lui Dinicu Golescu.

este in discordamnta cu

https://ro.wikipedia.org/wiki/Maria_Rosetti

Mary Grant (Maria Rosetti) s-a născut în Guernsey. A fost fiica lui Effingham Grant, diplomat, om de afaceri și filantrop născut în Marea Britanie și stabilit ulterior în România și a lui Zoe Grant (născută Davila), fiica medicului Carol Davila. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 109.102.63.70 (discuție • contribuții).


https://ro.wikipedia.org/wiki/Effingham_Grant În 1837 tânărul Grant găsește un post liber la Consulatul Britanic din Valahia, sub comanda lui Sir Robert Gilmour Colquhoun, care se va ocupa de formarea acestuia. .. Se împrietenește cu Dinicu Golescu și se mută la palatul Belvedere al logofătului.

este in discordanta cu

https://ro.wikipedia.org/wiki/Dinicu_Golescu Constantin Golescu (cunoscut sub numele de Dinicu Golescu, n. 7 februarie 1777 – d. 5 octombrie 1830)