Diana Dumitrescu

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Diana Dumitrescu
Născut(ă) 30 septembrie 1983 (1983-09-30) (31 de ani)
Constanța, România
Înălțime 1,74 m
Ocupație Actriță, model
Ani de activitate 2005-prezent
Căsătorit(ă) cu Ducu Ion (2009-2013)
Site oficial http://www.dianadumitrescu.ro/

Diana Dumitrescu (n. 30 septembrie 1983, Constanța) este actriță și model, cunoscută mai ales pentru rolurile din telenovele, fiind una dintre vedetele postului Acasă TV.

Biografie[modificare | modificare sursă]

A urmat Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța, secția limbi moderne. La terminarea liceului, Diana s-a hotărât să dea la Facultatea de Arte, secția Artele Spectacolului de Teatru, Universitatea Ovidiu din Constanța, la îndrumarea mamei sale și la insistențele dirigintei, Dna. Alexandrina Vlad. [1] A studiat actoria sub îndrumarea profesorilor Liviu Manolache, Nina Udrescu, Radu Niculescu și Dana Trifan. În al doilea an de facultate a intrat în spectacolul “Paparudele” și a luat contact pentru prima dată cu scena și publicul, iar în anul III a jucat alături de majoritatea colegilor săi de an, dar și actori și profesorii ei în spectacolul “Chirita la bai”.

În vara lui 2004 a participat la concursul Miss World România, concurs difuzat și pe postul ProTV, unde a câștigat premiul de Popularitate. De acolo, deoarece în CV-ul ei scria că urmează facultatea de Teatru, a fost chemată, în vara lui 2005 să dea un casting, pentru unul din rolurile din telenovela “Păcatele Evei”, pe care l-a luat și a hotărât împreună cu părinții săi să se mute în Capitală.

Diana Dumitrescu a fost căsătorită cu producatorul de seriale tv Ducu Ion.[2] Din anul 2013 va juca în telenovela Îngeri pierduți difuzată pe canalul Acasă TV.[3]

Filmografie[modificare | modificare sursă]

Referințe[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]

Interviuri