Brodus Clay

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Brodus Clay
G rilla.jpg
Wrestler profesionist
Nume real George Murdoch Statele Unite
Nume în ring Brodus Clay
Portis Clay
G-Rilla
George Murdoch
Înălțime oficială 2,01 m
Greutate oficială 180 kg.
Data nașterii 21 februarie 1980 (1980-02-21) (34 de ani)
Locul nașterii Pasadena, California, Statele Unite ale Americii Statele Unite
Reședință actuală Pasadena, California, Statele Unite ale Americii Statele Unite
Antrenat de Mike Quackenbush
Deep South Wrestling
Florida Championship
Wrestling
Debut 2006


George Murdoch, cunoscut ca Brodus Clay (născut pe 21 februarie 1980, Pasadena, California, Statele Unite ale Americii) este un wrestler american ce evoluează în prezent la RAW.

Viața[modificare | modificare sursă]

Înainte să devină wrestler profesionist,Murdoch a lucrat ca bodyguard pentru Snoop Dogg.

Cariera de wrestler profesionist[modificare | modificare sursă]

Deep South Wrestling (2006-2007)[modificare | modificare sursă]

După ce a semnat un contract cu World Wrestling Entertainment (WWE),Murdoch a fost repartizat la Deep South Wrestling (DSW),un teritoriu de dezvoltare WWE.El a debutat în septembrie 2006 și a început să folosească numele de G-Rilla,împreună cu adoptarea de puști gangster asasin.În primul său meci pentru promovare,la învins pe Big Bully Douglas într-un meci netelevizat pe 7 septembrie. Luna următoare,el a devenit Enforcer pentru Urban Assault,o echipă de tag compusă din Eric Pérez și Siaki Sonny.Pe 14 decembrie,Urb an Assault s-a alăturat AFA Jr.,și săptămâna următoare,Perez,Siaki și AFA Jr. l-au atacat pe Murdoch,dându-l afară din grup.


Wikibelt-icon.png  Acest articol legat de wrestling este un ciot. Puteți ajuta Wikipedia prin completarea lui !


REVENIREA IN WWE 2012

Brodus Clay s-a reîntors in wwe pe 9 ianuarie,2012 la un raw,spunandu-și "The Funkasaurus" si fiind insoțit de Cameron si Naomi. A inceput bine.La Royal Rumble l-a învins pe Drew Mcentyre,însa la Elimination Chamber urmatorul ppv nu a participat.Nici la Wrestlemania XXVIII nu a participat.La Extreme Rules l-a batut pe Dolph Ziggler.La Over the limit a avut un meci cu The Miz pe care l-a castigat fara probleme. Dupa Over the limit a început un conflict de scurta durata cu The Big Show incheiat cu un meci intre cei doi giganti la Raw Supershow incheiat cu victoria colosului Big Show si aducand prima infrangere pentru Brodus Clay de la revenirea lui in wwe.Funkasaurul a inceput un feud cu David Otunga pe care la învins la urmatorul eveniment al wwe-ului No Way Out. La Money in the bank nu a participat.La Raw trebuia sa aiba un meci cu Damien Sandow dar a fost atacat de acesta înainte de meci lucru care i-a adus o accidentare.Doua saptamani mai tarziu sa reîntors si l-a batut pe Sandow la Raw.Peste o saptamana a facut echipa cu Sin Cara și i-au învins pe Damien Sandow și Cody Rhodes.