Wikipedia:Wikimedia România/Alegeri pentru Consiliul Director

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bună ziua tuturor,

Alegerile pentru Consiliul Director al Fundației Wikimedia România se apropie. Ne pregătim să votăm pentru reprezentanții care vor vorbi pentru toți contribuitorii Wikimedia, contribuitori care lucrează din greu să facă din aceasta, comunitatea prosperă care este. Consiliul este însărcinat cu deciziile ultimative pentru Wikimedia Foundation. Rolul său nu este guvernarea sitului web. Pentru mai multe informații despre Wikimedia România și rolul Consiliului său Director, vedeți 1.

Votăm pentru cinci funcții: Președintele Wikimedia România, 3 Vicepreședinți ai Wikimedia România și Secretarul general al Wikimedia România. Pentru a vota pentru oricare dintre aceste funcții trebuie să fi participat la măcar unul dintre proiectele cu 100 de editări.

Toți votanții vor avea la dispoziție cinci voturi, câte unul pentru fiecare funcție disponibilă. Scrutinul se desfășoară prin aprobare. Fiecare votant va avea voie să voteze pentru câți candidați consideră a fi potriviți pentru respectiva poziție. Candidatul cu cele mai multe voturi pentru fiecare funcție va fi declarat câștigător. În cazul unei egalități, va fi anunțat un al doilea tur de scrutin, între cei doi sau mai mulți candidați.

Dacă doriți să candidați la alegeri, vă rugăm înscrieți-vă la 2.

Candidații se pot înscrie până pe ____________ 2005. Alegerile vor începe ________, _____________ 2005 și vor dura două săptămâni până _________, ____________ 2005 la miezul nopții GMT, după care vor fi anunțate rezultatele finale în urma numărătoarei.

Această pagină este protejată. Vă rugăm adresați comentarile aici 3.

În final, le dorim tuturor candidaților noroc în alegeri, Danutz .