Wikipedia:Rapoarte probleme

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
În prezent, această pagină este inactivă și este păstrată doar ca referință istorică.

Trimitere fișiere[modificare sursă]

Nu funcționează Trimite fișier. Este vreo problemă la niel general, sau doar browser-ul meu nu funcționează? Am încercat și de pe celălalt user al meu, tot nu merge. --Danutz

Acum funcționează. --Danutz 14 Apr 2004 23:39 (UTC)

Link la Cafenea[modificare sursă]

Buna ! Nu vorbesc foarte bine Româna... so I try in english :) On the left, when I choose the "Normal" skin (I don't like the new BookMono one), there is on all page a link {nowiki}<a class=internal href='/wiki/Wikipedia:Cafenea'>Discută la cafenea</a>{/nowiki} But I see the HTML code for this link. Others links are OK. Just this one bugs and enlarge left area :( Iubito 30 Mai 2004 18:36 (UTC)

Problema "cafenea" --Vasile 1 Iun 2004 19:31 (UTC)

Should be fixed, thank you for the notification, Iubito. Ar trebui să se fi rezolvat, încă nu e implementată o soluție extrem de elegantă, însă și Danutz și eu am fost obligați să improvizăm fiindcă nu există suport ca lumea pentru acea pagină în software (n-are rost să intru în detalii, însă ca idee acesta este motivul pentru care se face un redirect, pentru cine se întreabă). --Gutza 3 Iun 2004 09:06 (UTC)

Multumesc. --Vasile 3 Iun 2004 13:03 (UTC)
Ok multumesc :) Iubito 9 Iun 2004 13:45 (UTC)

Intereseaza pe cineva pagina asta? --Vasile 2 Iun 2004 15:27 (UTC)

Prea mult nu! Dar totuși, este bine să fie aici și face parte din software-ul MediaWiki (adică, toate celelalte Wikipedii o au). Eu n-am folosit-o niciodată, când au fost probleme am vorbit pe alte pagini. Dar, în orce caz, rău nu face! Ronline 3 Iun 2004 07:12 (UTC)

Rog parere despre stergerea sau nestergerea paginii[modificare sursă]

la pagina 1) http://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Pagini_de_%C8%99ters/Licri

pagina propusa de sters este prima mea pagina

2) http://ro.wikipedia.org/wiki/Licri

3) motorul de cautare respectiv l-am creat in 6 ani de zile si este specializat pe domeniul fizica. Se poate compara google cu licri.ro pe domeniul si termenii respectivi.