Wikipedia:Întâlniri/Prima reuniune a wikipediștilor români

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Prima reuniune a wikipediștilor români[modificare sursă]

Vedeți Wikipedia:Reuniune/Arhivă pentru tentativelel anterioare, dar eșuate de reuniune.

Această pagină este intenționată să traseze liniile generale, nu să provoace dezbateri pe marginea reuniunii. Aceste dezbateri vor avea loc în subpagini o dată ce propunerile vor fi făcute. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Perioada[modificare sursă]

Vă rugăm faceți propuneri pentru perioadele pe care le considerați prielnice pentru această reuniune alături de un număr propus de zile.
3 zile (2 nopți cazare) - pentru că altfel este puțin cam incomod să călătorești ore bune pentru a te întâlni o singură zi - propun ca întâlnirea să înceapă vineri după-amiaza și să se sfârșească duminică dimineața (la prânz); dacă nu este convenabil : sâmbătă dimineața începe și se sfârșete tot așa dumincă la prânz.
Perioada trebuie să fie una prielnică pentru majoritate (nu sesiune pentru studenți :D ) - ar trebui să alegem luna și apoi să vedem week-end-urile disponibile.

Bună Perioada propice ar fi septembrie 30 și 2 octombrie și să se țină la Băile Felix o stațiune superbă la 5 Km de Oradea este și mijloc de transport din 10 in 10 minute autobuzele locale, iar din Stația de tren Oradea, se merge cu tramvaiul până la cap de linie, unde se schimbă cu autobuzul, cei care au fost știu de stațiune, costuri acceptabile în rest succes --AUCR 11 august 2007 22:51 (EEST)[răspunde]

Locul[modificare sursă]

Vă rugăm faceți propuneri pentru locuri în care ar putea avea loc reuniunea.
Cluj-Napoca - e destul de central pentru Ardeal, dar nu și pentru ceilalți, dar aici are cine să se ocupe de organizare; - detalii despre propunere la /Cluj-Napoca
Brașov - probabil ar fi destinația ideală (centrul țării), dar are cine să se ocupe?
București - capitala țării, departe de multe din orașe, dar cu un sistem de transport bine dezvoltat (autobuze, trenuri, avioane spre București sunt de oriunde), are cine se ocupa? e mai ieftin sau mai scump?
Valea Prahovei - aproape de Brașov, s-ar putea să fie totuși mai dificil de găsit o sală încăpătoare.

S-ar putea face ṣi in Oradea jud Bihor --AUCR 11 august 2007 22:43 (EEST)[răspunde]

Participanți[modificare sursă]

Vă rugăm adăugați-vă în această listă dacă sunteți interesat(ă) de o astfel de reuniune. Este cineva dispus să se ocupe de organizare?
  1. Mihai | D (organizare la Cluj sau voluntar în altă parte)
  2. Szūcs János Attila; Organizator dacă doriți la Oradea.--AUCR 11 august 2007 22:57 (EEST)[răspunde]

Subiecte de discutat[modificare sursă]

Vă rugăm faceți propuneri pentru conținutul reuniunii.
  • Prima acțiune a Asociației Wikimedia România : importanța deschiderii publice a acesteia față de membri [sperăm ca până atunci să fi fost deja înființată] Eventual, dacă se va ține în orașul de sediu, înființarea formală la notar sau avocat - dacă sunt cei trei (sau mai mulți în acest caz) membri fondatori.
  • Conferințe? Invitați? - sau nu? Dacă îi spunem din timp și are perioadă liberă vine și Jimmy Wales.
  • Care ar fi scopul întâlnirii?