Utilizator:Vasile cornea

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Utilizator:Vasile cornea

Voi crea pagini noi in general la persoane care nu sunt foarte prezente în lucrările de sinteză existente pe piață. Din exil, cei care au plecat de aici, indiferent dacă s-au considerat sau nu români. Artiști plastici și istorici de artă, mai puțin cunoscuți, dar cu contribuții majore în domeniul lor. Din dicționarele de muzică străine am selectat câteva nume cu incidențe românești și le voi detalia. Voi adăuga informații și la pagini care există și la care cred că se mai pot actualiza. Din dicționarele antebelice, am selectat câteva zeci de nume, dar nu le voi lucra pe toate. Ma voi opri la cele care nu există pagini în limba română. Dacă există pagini în alte limbi, le voi folosi, dar nu mă voi limita la ceea ce conține acelea, voi căuta actualizări. Mai rămâne să deprind tehnica "categoriilor" și a modificărilor de note, care nu mi se par suficient de clare în manual.


Nu reușesc să modific infocaseta la Gheorghe Păun, de păstrat doar matematician și înlocuit Academia Europae cu Academia Română.

Mulțumesc de ajutor, ar trebui eliminat și bioinformatician, titlu pe care domnul academician nu îl recunoaște. Mulțumesc mult.