Utilizator:Un site de muzica

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Vladof Dj, pe numele sau adevarat Vasilica Vladof, lansat in anul 2012. Vladof Dj a devenit cunoscut odata cu genul "Moombahton/Indie”. Vasilica Vladof este un DJ roman cu o experienta de peste 6 ani, s-a nascut pe data de 13 ianuarie, in Trifesti, judetul Iași, fiind pasionat de muzica inca de mic. De la varsta de 14 ani si-a descoperit vocatia de DJ, iar la 16 ani devine rezident intr-un club din orasul lui natal. Vladof Dj și­-a câștigat renumele în primul rând prin intermediul muncii depuse și al pasiunii puternice.

A remixat piesele artiştilor din afară

precum Rihanna, Hussain Al Jassmi, Pitbull, Kamal Raja, Jason Derulo, Niki Minaj, Shakira, Maluma, Kreesha, Shaggy, Arjun K, Shradaaha K dar și din Romania, cum ar fi

Andreea D, Yssa, Fly Project, Shala, Lariss, Mario Joy, Fly Djs, Costi Ionita i­au adus

celebritate, satisfacție și împlinire în ceea ce privește cariera acestuia.

În materie de single­uri, Vladof Dj se bucură de apreciere în 2016 si 2017. Ultimul său single. Odisea. Vladof Dj a reușit să acumuleze o experiență vastă în ceea ce privește muzica Moombahton/ Indie, astfel încât și­a cucerit publicul într­un timp foarte scurt cu producțiile personale, dar și cu talentul și pasiunea sa în materie de Dj­ing.