Utilizator:Uchiha Rose

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
            Uchiha Rose ,face parte din animeul de succes (Naruto) Ea  ramane fara parinti dupa ce se naste .  Creste fara a stii ce sunt aia parinti . In academie Rose il  intanleste pe Sasuke Uchiha ,un alt membru al clanului Uchiha .
 Rose este de sex feminin ,in zodia taur care invata sa se apere de la varsta de numai 7 ani .La 7 ani fuge de la familia care o crestea ,  fuge in padure din cauza unui cosmar .Fara sa stie ,acolo dă de Orocimaru ,cei drept îi da batai de cap .El vrea sa o ia sa o învete tot ce stie ,pentru a deveni mai puternicǎ ,de ce a luat-o ( rose are un semn la ochiul drept ,un fel de stea cu 6 colturi ,in care îi tinea chakra  sub control ,astefel incat sa nu isi piarda controlul .Ea fiind mica nu isi poate controla puterea , semnul daca se deschide ea nu poate fi oprita usor) .Asa ca Oroschimaru vazuse o oportunitate ca sa o aiba de partea lui ..
          La 13 ani se intoarce in Satul ascuns in frunze.
Si cade in echipa nr 7 cu Sasuke Uchiha , Naruto Uzumachi si Sakura Haruno si senseiul lor Kakashi 
Caractere 

Ea este o persoana directa si neascultatoare , facea totul pe cont propriu , fiind puternica ea nu vroia sa fie ajutata , dar ea nu is dadea seama ca gresea . Ea avea o relatie de prietenie cu Sakura Haruno doar la sfatul senseiului sau .


Cu timpul se obisnuieste cu ei , dar nu se obisnuise cu Sasuke , ei avand o problema amandoi decand erau mici nu se suportau

Dupa un timp ea considera ca nu mai are ce invata si pleaca , se antreneaza cu Ruka , o prietena din copilaria lui Orochimaru . Ruka o invata pe Rose tot ce stie ea , rose avad chakra puternica ruka o invata totul ..si o ajuta sa isi controleze cat de cat semnul.Se antreneaza 2 ani jumate astefel ajungand sa fie de neaivins .

Cu timpul Rose si Sasuke incep sa se inpace bine , rose la un moment dat dispare fara urma ..In acel timp sasuke isi face echipa , asteptand ca Rose sa dea un semn sa i se alature ..

 Rose avea un frate mai mare Suku Uchiha pe care voia sa il ucida intr-o lupta , Suku il cunostea pe Itachi Uchiha ei fiind  in Akatusuki ...

Dupa ce reuseste sa isi ucida fratele afla un adevar pe care nu il stia nimeni .. Ea si sasuke sunt tulburati de secret si vor sa se razbune pe Sat


Creatorul personajului Anonim