Utilizator:GutzaBot/Creează redirecţionări

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
ATENŢIE! Acest robot nu mai este funcţional!

Pagina Utilizator:GutzaBot/Creează redirecţionări este monitorizată permanent de către robotul GutzaBot cu scopul de a crea în mod automat pagini de redirecţionare. Dat fiind că se poate crea în mod facil un număr practic nelimitat de articole noi pe baza conţinutului acestei pagini, aceasta este o pagină protejată – vă rugăm contactaţi un administrator dacă doriţi să propuneţi o serie nouă de articole de redirectare.

Detalii tehnice – robotul care monitorizează această pagină interpretează conţinutul paginii după cum urmează:
  • Fiecare redirecţionare trebuie formulată în sursă de forma „* [[articol nou]] → [[articol existent]]”, unde articol nou este numele paginii de redirecţionare, iar articol existent este numele articolului către care trebuie să se facă redirecţionarea.
  • Este acceptat şi formatul de listă numerotată (# în loc de * în exemplul anterior).
  • Este irelevant dacă înregistrările de mai sus se află pe rânduri distincte sau pe acelaşi rând.
  • Se pot combina liste numerotate cu liste oarecare.
  • O înregistrare este validă dacă şi numai dacă articolul de redirectare nu există sau nu are conţinut, iar articolul propriu-zis există şi are conţinut.
  • Robotul înţelege corect includerile via acolade duble şi procesează şi acele pagini. Nivelul de imbricare este irelevant (din pagina inclusă puteţi include alta şi aşa mai departe de câte ori este necesar).
  • Robotul nu procesează decât pagini protejate. Paginile neprotejate sunt pur şi simplu ignorate (nici legăturile din ele nu sunt procesate şi nici paginile incluse, indiferent dacă acestea sunt sau nu protejate la rândul lor).
  • Robotul rulează o dată pe oră şi procesează numai acele pagini care au fost modificate de la ultima sa rulare (i.e. dacă între timp se şterg pagini de redirecţionare din lista existentă, robotul nu le va crea din nou decât dacă lista este actualizată).