Utilizator:Florin Pop

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Președintele și fondatorul Holy Fire Ministries

Florin Pop s-a născut în Sighetu Marmației în anul 1984 și este originar din localitatea Berbești, Maramureș. A absobit liceul Tehnologic Forestier din Sighet în anul 2005 și în anul 2009 a absolvit Institutul Teologic Penticostal din București. În anul 2011 a abosolvit masteratul în cadrul Universității din București și din 2018 este Drd. în cadrul Universității Aurel Vlaicu din Arad. Este un tânăr autor, care a publicat cărți pe diferite teme teologice și de istorie a mișcării penticostale.

Activitate editorială: Ce trebuie să fac ca să fiu mântuit?; Cum să evanghelizăm pe Martorii lui Iehova?; Evanghelizarea modul meu de viață, 33 de experiențe din misiune; Miracole o perspectivă biblică, istorică și contemporană. Ultima care pe care acesta a publicat-o a fost Enciclopedia Ilustrată a bisericilor penticostale din județul Bistrița Năsăud.

Florin Pop este fondatorul și președintele organizației Holy Fire Ministries. Această organizație este una misionară care are o vastă activitate evanghelistică în diferite zone din România, fără prezență penticostală.