South Bay Lakers

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
South Bay Lakers
Fișier:South Bay Lakers logo.svg
CampionateNBA G League[*][[NBA G League (men's basketball minor league, official minor league of the National Basketball Association)|​]]  Modificați la Wikidata
Fondat2006
IstorieLos Angeles D-Fenders
2006–2017
South Bay Lakers
2017–present
ArenaUCLA Health Training Center
LocațieEl Segundo, California
Culorile echipeiViolet, auriu, albastru de South Bay[1][2][3]
              
ManagerNick Mazzella
AntrenorDane Johnson
ProperietarLos Angeles Lakers  Modificați la Wikidata
Prezență onlinesouthbay.gleague.nba.com

South Bay Lakers (numită anterior Los Angeles D-Fenders) este o echipă de baschet din Liga NBA G League, care servește ca echipă afiliată a celor de la Los Angeles Lakers din NBA. Echipa este situată în El Segundo, California, și își desfășoară meciurile de acasă la UCLA Health Training Center.[4]

Fișier:Los Angeles D-Fenders logo.svg
Logo-ul original Los Angeles D-Fenders, folosit din 2006 până în 2017

Echipa South Bay Lakers a fost fondată în 2006 și inițial a purtat numele de Los Angeles D-Fenders. Echipa a fost redenumită South Bay Lakers în 2017,[4] pentru a reflecta mai bine conexiunea lor cu Los Angeles Lakers.

Echipa are un istoric bogat în dezvoltarea jucătorilor pentru echipa-mamă, Los Angeles Lakers. Mulți jucători notabili au trecut prin rândurile South Bay Lakers înainte de a reuși în NBA. Această echipă a contribuit la dezvoltarea talentelor precum Jordan Clarkson, Alex Caruso și a altora.

South Bay Lakers joacă în competiția G League, care oferă o platformă excelentă pentru jucători tineri să-și dezvolte abilitățile și să se pregătească pentru o posibilă carieră în NBA. Echipa este apreciată pentru antrenoratul său și pentru promovarea dezvoltării tinerelor talente în lumea baschetului profesionist.

Toate meciurile sunt transmise în streaming audio pe site-ul oficial al echipei și pe canalul web Futurecast al NBA. Pe 21 decembrie 2012, D-Fenders a anunțat un acord de transmisie cu TWC SportsNet Channel (în prezent Spectrum SportsNet).[5]

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ Primeaux, Ryan (). „South Bay Lakers”. SouthBay.GLeague.NBA.com. NBA Media Ventures, LLC. Arhivat din original la . Accesat în . 
  2. ^ „Fingertip Information” (PDF). 2019-20 South Bay Lakers Media Guide. NBA Media Ventures, LLC. . Accesat în . 
  3. ^ „South Bay Lakers Reproduction Guideline Sheet”. NBA Properties, Inc. Accesat în . 
  4. ^ a b Primeaux, Ryan (). „D-Fenders to Become South Bay Lakers Following 2016–17 Season”. SouthBay.GLeague.NBA.com. NBA Media Ventures, LLC. Arhivat din original la . Accesat în . 
  5. ^ Pincus, Eric (). „Time Warner Cable SportsNet to air D-Fenders”. Los Angeles Times. Accesat în . 

Legături externe[modificare | modificare sursă]