Slender Man

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Slender man

Slender Man, de asemenea Slenderman (în română Omul subțire) este un personaj fictiv care a apărut ca un fenomen pe internet în 2009. Acesta (Slender) este descris drept un om slab, nefiresc de înalt, cu o față goală și poartă un costum negru. Acesta are și mâini lungi,iar pe spate tentacule. Desigur, nu este cunoscută cu adevărat înfățișarea sa,fiindcă nimeni nu a scăpat din „tentaculele” sale,iar sursa imaginilor și înregistrărilor de pe internet este incertă. Slender Man de obicei se plimbă, răpește sau traumatizează oameni, în special copii[1]. Se bănuie ideea că ar avea abilitatea de a se teleporta, astfel urmărind oameni și apărând neașteptat în spatele lor.

Dovezi[modificare | modificare sursă]

North Hills, California, ferma familiei Henderson[modificare | modificare sursă]

Familia Henderson a fost formata din trei persoane: tatăl Ted, sotia lui Judie si micuta Tracy de doar 6 ani. Familia Henderson era cunoscuta de la inceputul anilor 1800 deoarece avea o renumita ferma în care au trait de generatii intregi. Intr-o seara de vara, mai exact pe 15 iulie 1953, telefonul de la sectia de politie din North Hills suna, iar cei ce vorbesc cu fortele de ordine sunt vecinii familiei Hederson, alarmati de tipete si focuri de arma. Seriful Clint Determan (54 ani), si cei doi novici Dan Parks (24 ani) si Chris Fines (33 ani) au ajuns la fata locului la 8:34 am. Cei trei au gasit animalele libere pe campurile din imprejurimi si in grajd au gasit caii familiei cu trupurile sfartecate de parca ar fi fost atacati de animale salbatice.Holul,bucataria si camera de zi erau pline de sange. Ted a fost gasit in dormitor, baricadat dupa niste mobila, iar langa el zacea sotia lui,moarta,cu trupul gaurit de un glont. Ted inca tinea arma in mana. Micuta Tracy era de negasit.

Din declaratia lui Dan Park:[modificare | modificare sursă]

"Ted era foarte speriat.Nu realiza ca noi ne aflam in camera.L-am intrebat ce s-a intamplat si unde e fica lui.Nu ne-a raspuns"

Ted a fost arestat si condamnat pentru uciderea sotiei lui , dar din cauza statutului sau mental a fost dus la spitalul de pshihiatrie Jenkins.duc

Referințe[modificare | modificare sursă]