Slender Man

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Slender man

Slender Man, de asemenea Slenderman (în română Omul subțire) este un personaj fictiv care a apărut ca un fenomen pe internet în 2009. Acesta (Slender) este descris drept un om slab, nefiresc de înalt, cu o față goală și poartă un costum negru. Acesta are și mâini lungi,iar pe spate tentacule. Desigur, nu este cunoscută cu adevărat înfățișare sa,fiindcă nimeni nu a scăpat din „tentaculele” sale,iar sursa imaginilor și înregistrărilor de pe internet este incertă. Slender Man de obicei se plimbă, răpește sau traumatizează oameni, în special copii[1].Acesta este cunoscut în special pentru abilitatea sa de a se teleporta, astfel urmărind oameni și apărând neașteptat în spatele lor.

Legendă[modificare | modificare sursă]

Slender Man este un om subțire - se spune că umblă prin pădurile întunecate din America de Nord și nu numai, iar cine pune un pas în pădurile lui se trezește în mijlocul acestora. Lui Slender îi place să-și chinuie victimele. El se poate teleporta, vrând să facă dreptate în pădurea sa.Există o incertitudine în privirea existenței lui,părerile fiind împărțite. De obicei,odată cu prezența lui, se raportează și dispariții misterioase, motivul pentru care nimeni nu cunoaște comportamentul său. Slender Man are și O poveste,care face legătură cu multe alte mituri în special cu Zalgo care i este dușman.Oamenii care ii prinde i transforma în proxy punandule O masca pe fata Slender Man apare ca protagonsitul principal al jocurilor video:

Dovezi[modificare | modificare sursă]

ferma familiei Henderson

North Hills, California, ferma familiei Henderson[modificare | modificare sursă]

Familia Henderson a fost formata din trei persoane: tatăl Ted, sotia lui Judie si micuta Tracy de doar 6 ani. Familia Henderson era cunoscuta de la inceputul anilor 1800 deoarece avea o renumita ferma in care au trait de generatii intregi. Intr-o seara de vara, mai exact pe 15 iulie 1953, telefonul de la sectia de politie din North Hills suna, iar cei ce vorbesc cu fortele de ordine sunt vecinii familiei Hederson, alarmati de tipete si focuri de arma. Seriful Clint Determan (54 ani), si cei doi novici Dan Parks (24 ani) si Chris Fines (33 ani) au ajuns la fata locului la 8:34 am. Cei trei au gasit animalele libere pe campurile din imprejurimi si in grajd au gasit caii familiei cu trupurile sfartecate de parca ar fi fost atacati de animale salbatice.Holul,bucataria si camera de zi erau pline de sange. Ted a fost gasit in dormitor, baricadat dupa niste mobila, iar langa el zacea sotia lui,moarta,cu trupul gaurit de un glont. Ted inca tinea arma in mana. Micuta Tracy era de negasit.

Din declaratia lui Dan Park:[modificare | modificare sursă]

"Ted era foarte speriat.Nu realiza ca noi ne aflam in camera.L-am intrebat ce s-a intamplat si unde e fica lui.Nu ne-a raspuns"

Ted a fost arestat si condamnat pentru uciderea sotiei lui , dar din cauza statutului sau mental a fost dus la spitalul de pshihiatrie Jenkins.

Referințe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ A Contemporany Legend: "Slender Man"