Simpsons Roasting on an Open Fire

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Simpsons Roasting on an Open Fire
„Simpsons Roasting on an Open Fire”
Scenarist Mimi Pond[*][[Mimi Pond (American cartoonist and writer)|​]]  Modificați la Wikidata
RegizorDavid Silverman[*]  Modificați la Wikidata
Cod producție7G08  Modificați la Wikidata
Coloana sonoră Richard Gibbs[*][[Richard Gibbs (American film composer and music producer)|​]]  Modificați la Wikidata
Raport de aspect4:3[*]  Modificați la Wikidata
Ordinea episoadelor
← Precedentul Următorul →
Bart the Genius

"Simpsons Roasting on an Open Fire" este un episod din The Simpsons din primul sezon. A fost primul episod complet din The Simpsons care a fost difuzat. A fost difuzat pentru prima dată pe 17 decembrie 1989. Bart se tatuează de la un magazin din Springfield Mall. Marge trebuie să folosească toți banii de Crăciun pentru ai scoate.

Complot[modificare | modificare sursă]

După ce au participat la concursul de Crăciun din Springfield Elementary School, Simpsonii se pregătesc pentru sezonul de vacanță. Bart și Lisa îi scriu scrisori lui Moș Crăciun; Lisa cere un ponei, iar Bart vrea un tatuaj, dar Marge și Homer îi interzic lui Bart să se facă un tatuaj și că nu își permit să cumpere un ponei pentru Lisa. A doua zi, Marge îi duce pe copii la cumpărături de Crăciun la mall. Bart se furișează departe pentru a-și face un tatuaj care citește Mama pe brațul său, crezând că lui Marge îi va plăcea. Înainte ca artistul să poată termina tatuajul, Marge îl găsește pe Bart și îl trage la dermatolog pentru a-l scoate. Ea cheltuiește întregul buget al vacanței familiei pentru procedură, gândind că bonusul de Crăciun al lui Homer va acoperi cheltuielile cu cadourile.

La centrală, șeful lui Homer, Charles Montgomery Burns, anunță că angajații nu vor primi bonusuri de Crăciun anul acesta. Când află că Marge a cheltuit banii de vacanță ai familiei pentru îndepărtarea tatuajelor, Homer luminează ca un centru comercial Moș Crăciun la sugestia prietenului său Barney Gumble. În timp ce se afla la mall în ajunul Crăciunului, Bart îi scoate barba lui Moș Crăciun, dezvăluind secretul lui Homer. Bart își cere scuze pentru glumă și îl laudă pe tatăl său pentru că a dat lumina lunii pentru a oferi familiei cadouri de Crăciun. După ce concertul lui Moș Crăciun al lui Homer plătește mult mai puțin decât se aștepta din cauza deducerilor fiscale mari, el și Bart primesc un sfat de curse de ogari de la Barney.

La Springfield Downs, Homer își pariază toți banii pe o intrare din ultimul moment, numită Moșul mic ajutător al lui Moș Crăciun, o lovitură lungă de 99-1. Ogarul se termină ultima. Pe măsură ce Homer și Bart părăsesc pista, îl văd pe proprietarul câinelui reprimându-l și abandonându-l pentru că a pierdut cursa. Bart îl roagă pe Homer să păstreze câinele ca animal de companie; se întorc acasă și Bart îl prezintă pe Micul Ajutor al lui Moș Crăciun drept câine de familie, în timp ce Homer mărturisește că nu a primit bonusul de Crăciun. Familia este încântată de gestul lui Homer și sărbătorește cântând „Rudolph the Red-Nosed Reindeer”.