Sari la conținut

Samsung Galaxy Watch Active 2

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Samsung Galaxy Watch Active 2 (stilizat ca Samsung Galaxy Watch Active2) este un ceas inteligent dezvoltat de Samsung Electronics, care rulează sistemul de operare Tizen. Anunțat pe 5 august 2019, Active 2 a fost programat pentru a fi disponibil în Statele Unite începând cu 23 septembrie 2019.[1]

Active 2 a fost lansat în două dimensiuni: 40 mm sau 44 mm, oferind două formate de conectivitate: Bluetooth sau LTE. Versiunea LTE funcționează independent ca un telefon și permite utilizatorului să efectueze apeluri, să trimită mesaje text, să realizeze plăți și să redea muzică sau videoclipuri fără a fi necesară prezența unui smartphone în apropiere.[2] O ediție Under Armour a lui Active 2 a fost lansată la 11 octombrie 2019, a fost lansată pe 11 octombrie 2019, incluzând un cadran de ceas și o curea inscripționată cu logo-ul Under Armour.[3][4]

Samsung a anunțat, ca parte a demersului său de a trece de la sistemul de operare Tizen la Wear OS de la Google începând cu august 2022, că Watch Active 2 nu va mai primi actualizări software și de securitate, în timp ce Watch 3 va continua să primească actualizări software până în 2023.

Specificații[modificare | modificare sursă]

Caracteristică Specificație
Dimensiune 40 mm sau 44 mm
Ecran AMOLED circular, 1.4 inch, 360 x 360 pixeli
Procesor Exynos 9110 dual-core
Memorie RAM 1.5 GB
Stocare internă 4 GB
Conectivitate Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, NFC
Senzori Accelerometru, giroscop, barometru, senzor de lumină ambientală, senzor de ritm cardiac, ECG
Baterie 340 mAh
Durata de viață a bateriei Până la 4 zile (utilizare normală)
Rezistență la apă 5 ATM (50 de metri)
Software Tizen OS 4.0
Funcții suplimentare GPS, Glonass, Beidou, Galileo, monitorizare somn, urmărire fitness, plată mobilă, muzică offline

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ „Galaxy Watch Active 2 price and release date”. . 
  2. ^ „Samsung Galaxy Watch Active2 - Fitness LTE Smartwatch | Samsung US”. 
  3. ^ SamMobile; Matei, Mihai (). „Galaxy Watch Active 2 Under Armour Edition available starting today”. SamMobile (în engleză). Accesat în . 
  4. ^ „Galaxy Watch Active2 (40mm), Aqua Black (Bluetooth) - Under Armour Edition Wearables - SM-R830NZKUUDA | Samsung US”. Samsung Electronics America (în engleză). Accesat în . 

Legături externe[modificare | modificare sursă]