Proiect:Lumea arabă

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bine ați venit la proiectul Lumea arabă, al cărui scop este întreținerea și dezvoltarea articolelor ce tratează subiecte legate de lumea arabă, de istoria și cultura ei.

Această pagină va fi folosită pentru organizarea proiectului, postarea de surse, imagini de ansamblu etc. Pagina de discuții poate fi folosită pentru discuții și notificări.

Pentru a lua un articol în evidența acestui proiect, completați formatul {{Proiect Lumea arabă}} în pagina de discuții a acelui articol. Dacă un articol aparține mai multor proiecte, atunci puteți adăuga proiectul Lumea arabă și clasificarea sa după importanță în formatul {{Proiecte multiple}} prezent în respectiva pagină de discuții.

Membri[modificare sursă]

Participarea la proiect se face prin simpla editare a oricărui articol de interes pentru acest proiect. Dacă doriți să știți ce se discută în el, adăugați această pagină la lista de pagini urmărite. Vă puteți declara interesul pentru acest proiect adăugându-vă semnătura (~~~~) la lista de mai jos:

  1. ...

Acțiuni[modificare sursă]

Evidența articolelor[modificare sursă]

Pentru ca acest proiect să ia în evidență un articol și să-l clasifice pentru bucătăria sa internă, introduceți și completați formatul {{Proiect Lumea arabă}} în pagina de discuție a respectivului articol. În acest moment, articolele avute în evidență sunt distribuite în felul următor după calitate și importanță:

Clasamentul
articolelor
Importanță
Top Mare Medie Mică Neclasificate Total
Calitate
✓ AC
A
Articol bun AB
B 1 1
C 1 2 16 19
Început 1 19 20 40
Ciot 1 1 3 5
Listă 1 1
✓Liste
Portal
Format 1 1
Viitor
Neclasificate
Total 2 3 22 40 67