Petrofac

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Petrofac
Tippublic limited company[*]  Modificați la Wikidata
Fondată  Modificați la Wikidata
SediuLondra
Oameni cheieAyman Asfari[*]  Modificați la Wikidata
Industrieindustria petrolieră[*]  Modificați la Wikidata
Prezență online
site web oficial

Petrofac este o companie britanică, unul din liderii mondiali în domeniul serviciilor în industria petrolieră, printre clienții Petrofac numărându-se multe dintre marile companii petroliere precum și operatori independenți[1]. Petrofac este listată la bursa londoneză și face parte din indicele FTSE 100[1].

Prin cele șapte divizii ale sale, Petrofac proiectează, construiește facilități de producție pentru țiței și gaze, operează, întreține și optimizează facilități de producție, ridică calificarea și instruiește personalul operativ, mărește producția și, folosind sinergiile rezultate din capacitatea de a utiliza un portofoliu extins de servicii, investește în dezvoltarea infrastucturilor de producție și a zăcămintelor de țiței și gaze[1]. Serviciile oferite de Petrofac acoperă aproape în întregime ciclul de producție al țițeiului și gazelor, de la nivel de sondă până la procesare, rafinare și transport[1].

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ a b c d Parteneriatul Petrom-Petrofac creste productia de petrol de la Ticleni cu 50% pana in 2015, 13 iulie 2010, wall-street.ro, accesat la 5 august 2010

Legături externe[modificare | modificare sursă]