Mothman

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Mothman este creatură ca o molie în urma relatărilor din Point Pleasant, zona Virginiei de Vest, pe 15 noiembrie 1966, pe 15 decembrie 1967. Primul raport în ziar a fost publicat în Registrul Point Pleasant din 16 noiembrie 1966.

La 12 noiembrie 1966, cinci bărbați care săpat un mormânt la un cimitir lângă Clendenin, WV au susținut că au văzut o figură de om ce zbura, care a scăzut din copaci peste capetele lor. Acest lucru este adesea identificat ca fiind primul cunoscut sub forma/cu numele de molie.

La scurt timp după aceea, la 15 noiembrie 1966, două cupluri tinere din Point Pleasant, Roger și Linda Scarberry, și Steve și Maria Mallette a declarat poliției că au văzut o creatură mare albă, aceasta avea ochi ce "străluceau roșu", atunci când farurile auto au luminat-o. E descris ca un "om mare care zboară cu aripi de zece picioare, următoarele mașini în timp ce conduceau într-o zonă în afara orașului cunoscută sub numele de" zona TNT ", situl unui fost[cine?] al celui de-al doilea război mondial ce are muniție.