Melina Pérez

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Melina)
Melina Perez
Date personale
Nume la naștereMelina Nava Pérez
Născută (45 de ani)
Los Angeles, California, SUA
Cetățenie Statele Unite ale Americii Modificați la Wikidata
Ocupațieactriță de film
wrestler profesionist[*]
model
manager[*][[manager (supporting character in professional wrestling)|​]] Modificați la Wikidata
Activitate
Nume în ringMelina
Kyra
Melanie Little Deer
Înălțime oficială1,63 m
Greutate oficială123 lb (56 kg)
Antrenat deJesse Hernández
Lance Storm
Dave Finlay
UPW
OVW
DebutAprilie 2002
Prezență online

Melina Nava Pérez (n. 9 martie 1979), mai cunoscută doar sub numele de Melina, este o sportivă mexicano-americană ce evoluează ca wrestler în industria World Wrestling Entertainment în divizia Raw.

După ce a devenit interesată în wrestling, Melina s-a alăturat circuitelor independente de wrestling profesionist iar în 2004 WWE-ului. La început, ea a fost manager pentru echipa MNM iar echipa, pe care o administra a câștigat trei titluri la echipe, iar fostul ei iubit și membru al MNM-ului, Johnny Nitro, două titluri intercontinentale. Melina a debutat ca luptătoare independentă în 2005 și este de trei ori campioană feminină, după ce a câștigat centura de două ori în 2007 și a treia oară în 2009.

Întoarcerea în SmackDown(2009):

Pe 13 Aprilie 2009 cu ocazia draftului anual care se desfășoară în WWE, Melina a fost transferată înapoi în SmackDown aducând cu ea și prestigiosul titlu feminin pe care îl deținea în acel timp.Melina a redebutat în SmackDown pe 15 Mai 2009 ea făcând echipă cu nou debutanta Gail Kim acestea învingându-le pe Alicia Fox și Michelle McCool.După ce Michelle McCool a câștigat un meci pentru a determina cine o va înfrunta pe Melina la PPV WWE"The Bash"pentru centura feminină, Melina a început să piardă în următoarele săptămâni numeroase meciuri fapt ce o declara pe McCool câștigătoare cu mult înainte ca meciul pentru titlu să se fi consumat. Melina a pierdut centura feminină la "The Bash" pe 28 Iunie 2009, McCool făcând iar istorie devenind prima divă care a deținut atât centura divelor cât și centura feminină.

Întoarcerea în Raw& Accidentarea ACL:

Pe 12 octombrie 2009, Melina a fost transferată înapoi în Raw cu ocazia unui transfer care implica dive din SmackDown, Raw și ECW.În aceeași seară Mickie James pierduse centura divelor în favoarea lui Jillian Hall.Melina a câștigat centura divelor după ce a învins-o pe Jillian Hall cu un Sunset Flip. Cu această ocazie Melina devenind a treia divă care a fost atât campioană feminină cât și a divelor. Pe 29 decembrie, la un eveniment live Melina și-a rupt ligamentul încrucișat anterior. Pe 4 decembrie la Raw a renunțat la titlu din cauza accidentării, acesta declarându-se vacant.

Reîntoarcerea (2010):

S-a întors în WWE pe 2 august 2010 atacând-o pe atunci campioana divelor Alicia Fox. La SummerSlam în orașul ei natal Los Angeles,California,Melina a devenit pentru a doua oară campioană a divelor învingând-o pe Alicia Fox.