MediHelp International

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
MediHelp International
CompanieMediHelp International
FondatorZahal Levy

MediHelp International, broker de asigurări medicale în Europa de Sud-Est, este prezentă pe piața din România din 1999.[1] Pe plan internațional, MediHelp este prezentă în Ungaria[2], Bulgaria[3] și în Polonia[4], sub numele de MediSky International.[5]

Compania MediHelp International oferă servicii de asigurare de sănătate privată cu acoperire internațională și asistență medicală.[6]

Istoric[modificare | modificare sursă]

MediHelp International a luat naștere în anul 1999, cu scopul de a oferi oamenilor posibilitatea de a achiziționa o asigurare privată de sănătate care să le permită accesul la servicii medicale de top.

  • 2010 - MediHelp International a început colaborarea cu BUPA Internațional.[7]
  • Iunie 2012 - Lansează MediHelp Healthcare Plan[8] - plan de asigurări private de sănătate cu acoperire internațională.
  • Iunie 2013 - A lansat MediHelp Accident Cover[9] - o asigurare cu primă anuală începând de la 50 euro și cu o acoperire maximă care poate ajunge până la 100.000 euro.
  • Septembrie 2013 - Lansează Essential MHP - plan de asigurare cu acoperire Europeană care include toate costurile potențiale de spitalizare.
  • Septembrie 2014 - MediHelp International a lansat MediHelp Superior Plan[10] care oferă cea mai mare limită de acoperire pentru o asigurare de sănătate privată.
  • Aprilie 2016 - A încheiat un parteneriat cu Generali România și a lansat MediHelp International Plans[11] care oferă clienților acces la o rețea de peste 425.000 de clinici medicale private din întreaga lume.
  • Martie 2017 - Este prezent pe piața din Polonia sub numele de MediSky.[12]
  • Iunie 2017 - A lansat cardul oncologic NESA (NESACARD)[13] în România, o soluție pentru finanțarea investigațiilor medicale inițiale, pentru a obține suport în navigarea medicală și second opinion în cazul unui diagnostic de cancer.

Produse/planuri de asigurare[modificare | modificare sursă]

Planuri individuale[modificare | modificare sursă]

MediHelp International[14] are 5 planuri individuale de asigurări private de sănătate:

  1. Blue - oferă servicii de sănătate de maxim 500.000 euro în Europa.
  2. Azure - oferă servicii de sănătate de maxim 1.200.000 euro în Europa.
  3. Cobalt - oferă servicii de sănătate de maxim 1.500.000 euro în întreaga lume.
  4. Admiral - oferă servicii de sănătate de maxim 2.000.000 euro în întreaga lume.
  5. Royal - oferă servicii de sănătate de maxim 3.000.000 euro în întreaga lume.

Planuri pentru companii[modificare | modificare sursă]

Planurile pentru companii furnizate de către MediHelp International oferă asigurare medicală la nivel mondial și includ acoperire pentru maternitate, tratamente stomatologice în caz de accident, transfer medical de urgență, evacuare și repatriere, cu acces la peste 425,000 furnizori de servicii de îngrijire medicală în toată lumea.

Parteneriat cu Generali România[modificare | modificare sursă]

Din aprilie 2016, MediHelp International a încheiat un parteneriat cu Generali România, oferind acces clienților la o rețea de peste 425.000 de clinici private din întreaga lume, clinici partenere ale Generali Global Health.[15]

Împreună cu Generali România, asigurarea de sănătate denumită MediHelp International Plans cuprinde 5 pachete construite pe 5 niveluri de acoperire: pachetele Blue, Azure, cu servicii medicale în Europa și pachetele Cobalt, Admiral și Royal cu servicii medicale în clinici din întreaga lume.[16]

Distincții[modificare | modificare sursă]

  • Fastest Growing Distributor, Gala premiilor BUPA International, Iordania, 18 aprilie 2012

Premiul Fastest Growing Distributor recunoaște performanțele MediHelp International în ceea ce privește statutul de principal broker de asigurări private de sănătate din regiunea Europei Centrale și de Est.[17][18]

Referințe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ Purgaru, Dana (). „Zahal Levy, President of MediHelp International: In Romania there will be a basic health package with state and private health insurance”. Nine o’Clock. Arhivat din original la . Accesat în . 
  2. ^ „Magán és nemzetközi egészségbiztosítás – MediHelp a Generali biztosító partnere”, MediHelp International, accesat în  
  3. ^ „International health insurance - MediHelp”, MediHelp International, arhivat din original la , accesat în  
  4. ^ „WYBIERZ SWOJĄ POLISĘ MIĘDZYNARODOWEGO UBEZPIECZENIA ZDROWOTNEGO”, MediHelp International, accesat în  
  5. ^ Botezatu, Alina (). „MediHelp International intră în Polonia”. Forbes. Accesat în . 
  6. ^ „MediHelp International, the pioneer in the CEE International Health Insurance Market. Interview with Mr. Zahal Levy, President of MediHelp International”. Nine o’Clock. . Arhivat din original la . Accesat în . 
  7. ^ Voican, Razvan (). „Bupa, gigantul britanic de asigurări medicale, vinde în România prin firma MediHelp”. ZF. 
  8. ^ Zamfir, Razvan (). „MediHelp iese cu un plan de asigurare de sănătate pentru românii aflați în străinătate”. Businesscover. Accesat în . 
  9. ^ Furtuna, Raluca (). „MediHelp International lanseaza MediHelp Accident Cover, asigurare cu prima anuala cu acoperire de pana la 100.000 EUR”. smark.ro. Accesat în . 
  10. ^ „Planul de asigurare de sanatate MediHelp Superior Plan de la MediHelp”. 1asig.ro. . [nefuncțională]
  11. ^ Perryman, Emily (). „Generali launches iPMI plans for Eastern Europe”. healthinsurancedaily.com. 
  12. ^ Gheorghe, Georgeta (). „Medihelp International to open Polish office, provide support from Bucharest”. Business-review.eu. 
  13. ^ Bendre, Georgiana (). „MediHelp International launches NESACARD in Romania, aims to sell 5,000 units this year”. Business-review.eu. Accesat în . 
  14. ^ „MediHelp: Interesul pentru asigurarea de sanatate cu acoperire internationala este in crestere”. Accesat în . 
  15. ^ Petcana, Ana Maria (). „Generali România intră pe segmentul asigurărilor private de sănătate cu acoperire internațională, în parteneriat cu MediHelp”. Profit.ro. Accesat în . 
  16. ^ „Generali Global Health Partners with Medihelp in Eastern Europe”. Ipmi Magazine. . Accesat în . 
  17. ^ „Medihelp International primește recunoașterea mondială a BUPA International”. Ziarul Bursa. . Accesat în . 
  18. ^ „MediHelp a primit premiul de Fastest Growing Distributor al BUPA International - Revista Cariere”, Revista Cariere, , accesat în  

Legături externe[modificare | modificare sursă]