Matt Dillahunty

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Matt Dillahunty
Date personale
Născut (55 de ani) Modificați la Wikidata
Kansas City, Missouri, SUA Modificați la Wikidata
Cetățenie Statele Unite ale Americii Modificați la Wikidata
Religieateism Modificați la Wikidata
Ocupațiemilitar
activist pentru drepturile femeilor[*] Modificați la Wikidata
StudiiFrancis Howell High School[*][[Francis Howell High School (high school in St. Charles, Missouri)|​]]  Modificați la Wikidata
Activitate
RamuraUnited States Navy  Modificați la Wikidata
Prezență online

Matt Dillahunty (n. , Kansas City, Missouri, SUA) este un Public Speaker American și o personalitate pe internet și a fost președintele Comunității de Atei din Austin din 2006 până în 2013. El a fost și încă este una (și cel mai cunoscut) dintre gazde al show-ului cu acces public The Ahteist Experience. A găzduit show-ul din 2005 și este fosta gazdă a postului de radio Non-Prophets Radio. De asemenea, el este fondatorul și colaborator al enciclopediei contra-apologetică Iron Chariots și a filialelor site-ului.

El este în mod regulat ocupat cu dezbateri și călătorește prin Statele Unite vorbind cu organizații seculare și grupuri universitare ca parte a biroului interlocutorilor al Alianței Studenților Seculari. Alături de alți activiști precum Seth Andrews și Aron Ra, în 2015 a călătorit până în Austin ca membru al turului Unholy Trimity Tour. În aprilie 2015 a fost invitat să vorbească la Merseyside Skeptics Society QEDCon în Regatul Unit.