Lista episoadelor din Riley și restul lumii

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Următoarea este o listă a episoadelor a serialului Riley și restul lumii, difuzat pe Disney Channel.


Tabelul episoadelor[modificare | modificare sursă]

Sezon Episoade Difuzare Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii Difuzare  România
Premieră sezon Final sezon Premieră sezon Final sezon
1 20 27 iunie 2014[1] 27 martie 2015 23 octombrie 2014 23 mai 2015
Speciale 17 aprilie 2015[2] 21 noiembrie 2015
2 TBA 11 mai 2015[3] 11 martie 2016 28 noiembrie 2015 19 martie 2017

Lista episodealor[modificare | modificare sursă]

Sezonul 1 (2014–15)[modificare | modificare sursă]

  • Peyton Meyer și August Maturo sunt amândoi absenți pentru patru episoade.
  • În timp ce Corey Fogelmanis devine enumerat de calitate de membru principal mai târziu în sezon, el este un invitat (secundar) pentru treisprezece episoade.
#
(serial)
#
(sezon)
Titlu Regizat de Scris de Premiera originală[4] Premiera în România Cod[5]
11 Fetele întâlnesc lumea
„Girl Meets World”
John WhitesellMichael Jacobs27 iunie 201423 octombrie 2014101

În dormitorul ei, Riley Matthews (Rowan Blanchard) și prietena ei cea mai bună Maya Hart (Sabrina Carpenter) încearcă să se strecoare pe fereastră ca să meargă cu metroul, dar sunt prinse de părinții lui Riley: Cory (Ben Savage) și Topanga Matthews (Danielle Fishel), care le spun că lumea este acum a lor și le dau permisiune să meargă cu metroul. În metrou, ele se întâlnescu cu un băiat chipeș numit Lucas Friar (Peyton Meyer), de care Riley și îndrăgostește pe loc. La lecția de istorie, Cory (care este și profesorul lor de istorie) le dă elevilor să scrie un eseu despre ceva ce ei ar lupta pentru. Maya și Riley decid să lupte împotriva temelor, și dau drumul alarmei de incendiu din greșeală. Riley decide însă să lupte pentru prietenie, iar Cory și Topanga înțeleg că Riley crește iar ei trebuie să fie acolo pentru ea.

Invitat super-special: William Daniels ca George Feeny

Invitați speciali: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus, Jackée ca Evelyn Rand 
22 Riley și băiatul
„Girl Meets Boy”
Joel ZwickMichael Jacobs11 iulie 201416 noiembrie 2014102

Când planul lui Cory de a-i face pe elevi să comunice față în față eșuează, el le confiscă telefoanele și le dă de pregătit o discuție despre cum cred ei că tehnologia a schimbat lumea. Toată clasa are probleme de comunicare, exceptând-o Maya, care este singura din clasă care nu are un smartphone. Riley, Maya, Lucas, și Farkle se duc la librărie ca să facă niște cercetare, unde Riley și Lucas se conectează vorbind despre interesele lor, iar Maya descoperă că este o artistă talentată când îi este dat doar o foaie și un creion. Când Riley îi spune lui Cory despre conversația sa cu Lucas, el încearcă disperat să îi țină departe și încearcă să facă asta dădundu-le telefoanele înapoi, când realizează că el a fost cel care i-a dat aceste emoții lui Riley. La sfârșit, Cory îi dă lui Maya un smartphone, și îi zice să îl folosească pentru a comunica cu el despre Riley, și de asemenea îi cumpără creioane colorate.

Invitați speciali: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus, Danielle Kennedy ca bibliotecara, Taylor Hollomon ca Myzell 
33 Riley și atacul surpriză
„Girl Meets Sneak Attack”
Joel ZwickCindy Fang18 iulie 201423 noiembrie 2014104

Riley devine jgeloasă când o fată numită Missy Bradford (Olivia Stuck) flirtează cu Lucas. Ea le cere ajutorul lui Maya și Farkle să o ajute să înțeleagă cum să crească, sperând să devină o competiție pentru Missy. După multe încercări nereușite de a flirta, Riley descoperă că ea trebuie să se bucure de vârsta sa și să nu se grăbească să crească. Între timp, Auggie (August Maturo) se poartă ca un adult ca să impresioneze o fată din hol pe nume Ava (Ava Kolker), dar Cory și Topanga nu sunt pregătiți ca Auggie să crească încă. Riley îi spune lui Auggie că el trebuie să se bucure de vârsta lui și să nu se grăbească să crească.

Invitați speciali: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus, Olivia Stuck ca Missy Bradford, Ava Kolker ca Ava Morgenstern 
44 Riley și tatăl
„Girl Meets Father”
Joel ZwickRandi Barnes25 iulie 201430 noiembrie 2014106

Cory se luptă cu emoțiile sale când Riley vrea să meargă la primul său dans la școală în loc să continue tradiția de a merge la ciclonul de pe Insula Coney cu tatăl său, lucru care îl făceau anual de când Riley era foarte mică. De asemenea, Maya primește nota patru la un test la istorie, spunând că Cory a picat-o, ceea ce o face să plece de la școală. Când ambele fete îi spun lui Cory că el nu mai are ce să le învețe, Cory simte că le-a pierdut pe amândouă, totuși Topanga îl asigură că intențiile sale sunt bune și nu o să renunțe niciodată la cei pe care îi iubește. Cory se duce la dansul de la școală cu fetele, iar pentru ultimul dans, el are un dans tată-fiică cu Riley și Maya. O tradiție s-a terminat dar altele au început.

Invitați speciali: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus, Sari Arambulo ca Sarah 
55 Riley și adevărul
„Girl Meets the Truth”
Joel ZwickMatthew Nelson1 august 20147 decembrie 2014103

După ce Riley îl minte pe Farkle că el s-a descurcat bine în piesa de la școală, Maya îi spune că trebuie să învețe să spună adevărul, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să îi rănească pe alții. După asta, Maya începe să poarte un lănțișor de aur. Când Maya refuză să îi spună lui Riley adevărul despre de unde provine cu adevărat colierul, Riley crede că l-a furat, care o face să îi rănească sentimentele lui Maya. Între timp, Topanga este supărată pe Cory pentru că i-a insultat gătitul. Maya recunoaște că a luat lănțișorul de la obiecte pierdute, dar la sfârșit, întâlnește familia căruia îi aparține medalionul și îl înapoiază.

Invitat special: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus 
66 Riley devine populară
„Girl Meets Popular”
Jon RosenbaumJeff Menell8 august 201414 decembrie 2014111

Riley este invitată la prima sa petrecere cu fete și băieți (la care Maya nu este invitată), și se așteaptă ca acesta să fie biletul ei spre popularitate, când află că este doar o petrecere „de tocilari”. Când Riley realizează că ea este adorată de tocilari, ea decide să devină „regina” lor. Făcând asta, ea se reinventează ca să devină cineva cine nu este, doar ca să fie populară. Între timp, Topanga este conștientă că este de partea greșită al unui caz, și încearcă să ceară sfatul ei de mai demult.

Invitat super-special: Cloris Leachman ca Dna. Svorski

Invitați speciali: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus, Willie Garson ca Harrison Miller, Cecelia Balagot ca Isadora Smackle, Mekai Curtis ca Shumpert, Nathaniel James Potvin ca partea de sus al omului misterios.

Note: Rider Strong (Shawn Hunter) apare într-o secvență de flashback, din episodul „Cory's Alternative Friends” din Boy Meets World, dar nu este creditat.

Absent: Peyton Meyer ca Lucas Friar 
77 Riley și mama Mayei
„Girl Meets Maya's Mother”
John WhitesellMatthew Nelson15 august 201421 decembrie 2014112

Profesoara de artă a lui Riley și Maya, Dra. Kossal, comentează arta Mayei și i-a sugerat să și-o arate la expoziția de artă a școlii. În ziua carierei, Stuart Minkus (care este tatăl lui Farkle) vizită școala lor și începe o ceartă între el și Topanga. Mama lui Maya, Katy Hart, apare cu o zi mai târziu, Maya este jenată, iar mama sa le spune tuturor că este o chelneriță, dar vrea să devină actriță. Când Riley îi sugerează lui Katy să meargă la expoziția de artă, Katy nu apare din nou. Riley află că lui Katy îi este frică să nu o facă de râs pe Maya; iar apoi, Katy îi dă lui Riley un sandviș cu ton de la restaurantul la care lucrează ca să îl deie lui Maya pentru că este favoritul ei.

Invitați speciali: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus, Lee Norris ca Stuart Minkus, Cheryl Texiera ca Katy Hart, Aisha Kabia ca Dra. Kossal 
88 Riley și Smackle
„Girl Meets Smackle”
Ben SavageTeresa Kale12 septembrie 201411 ianuarie 2015118

Isadora Smackle, o campioană la dezbateri de la o școală rivală, încearcă să-i câștige atenția rivalului său, Farkle, dar el nu îi întoarce sentimentele. Smackle le roagă pe Riley și Maya să o facă frumoasă, dar Farkle crede că ea se folosește machiajul său să câștige dezbaterea viitoare despre frumusețe. Chiar și cu Lucas intrând în echipa de dezbateri a școlii ca să-l ajute, Farkle realizează de la Smackle (care a câștigat dezbaterea) cât de rău este să presupui.

De asemenea invitat: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus

Invitați speciali: Cecelia Balagot ca Isadora Smackle 
99 Riley și anul 1961
„Girl Meets 1961”
Rider StrongMatthew Nelson19 septembrie 201428 decembrie 2014114

Cory le dă lui Riley, Maya, Lucas și Farkle să facă un proiect, care îi aduce înapoi în anul 1961 în New York City ca să afle mai multe despre strămoșii lor. După ce au terminat și și-au împărțit cunoștințele cu colegii, cei patru prieteni au realizat că strămoșii lor s-au întâlnit la un restaurant în New York City.

De asemenea invitat: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus

Roluri duble: Rowan Blanchard ca Rosie McGee, Sabrina Carpenter ca May Clutterbucket, Peyton Meyer ca Merlin Scoggins, Corey Fogelmanis ca Ginsburg

Absent: August Maturo ca Auggie Matthews 
1010 Riley și pălăria cucu
„Girl Meets Crazy Hat”
Joel ZwickLauren Otereo26 septembrie 20144 ianuarie 2015107

Cory își împarte clasa în două companii false. Cele două companii se bazează pe doua lucruri complet diferite, una pe fericirea clienților lor, iar alta pe profiturile din vânzarea madelinelor. Riley și Maya se întâlnesc cu o businesswoman în metrou.

Invitați speciali: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus, Jackée ca Evelyn Rand, Ava Kolker ca Ava Morgenstern 
1111 Riley și restul lumii: de groază
„Girl Meets World: Of Terror”
Joel ZwickTeresa Kale2 octombrie 201418 ianuarie 2015108

Trei povești de Halloween sunt spuse în acest episod:

  • Povestea #1: Lui Farkle îi este frică să nu îl lovească mingea la ora de sport.
  • Povestea #2: Lui Riley îi este frică să doarmă la Maya acasă.
  • Povestea #3: Lui Auggie îi este frică de monștrii de sub patul lui.
Invitați speciali: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus, Charlotte Rae ca Buna Hart, Michael D. Roberts ca Antrenorul Gleason, Nicolas Bechtel ca Monstrul de sub pat 
1212 Riley și cei uitați
„Girl Meets the Forgotten”
Joel ZwickJeff Menell10 octombrie 201425 ianuarie 2015117

Într-un efort de ași învăța elevii despre „cei uitați”, Cory le dă lui Riley și Maya de muncă la cantină iar pe Lucas și Farkle îi face să îl ajute pe omul de serviciu. Cei patru învață repede că aceste slujbe nu sunt ușoare și cei care muncesc în fiecare zi nu sunt apreciați. După o săptămână de experiențe, cei patru prieteni învață să fie mai apreciativi. Riley realizează că lecția despre cei uitați se aplică și acasă și le mulțumește părințiilor ei că au grijă de ea și Auggie.

De asemenea invitat: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus

Invitați speciali: Danny McNulty ca Harley Keiner, Sonya Eddy ca Geralyn Thompson, Sarah Carpenter ca Sarah

Absent: August Maturo ca Auggie Matthews 
1313 Riley și defectele
„Girl Meets Flaws”
Joel ZwickMark Blutman17 octombrie 20144 aprilie 2015116

Urmeaza seara Absolvirii și a Premiilor, iar Riley este șocată pentru că nu a fost nominalizată sa primesca un premiu în timp ce toti prietenii ei au fost. Când Farkle nu este prezent pentru a-și primi premiul, toată lumea se intreba de ce el nu a aparut deoarece el nu obisnuieste sa lipseasca niciodată de la ore. Suspectând că Farkle chiulește de la ore, Riley, Maya, și Lucas il cauta pe Farkle si mai tarziu ei vor afla că Farkle este agresat de Billy Ross (care concurează cu Lucas pentru premiul pentru cel mai bun atlet). Ca să îl ajute pe Farkle, Riley a avut idea ca toată lumea să își scrie pe frunti defectele lor. Billy fiind singurul care nu a făcut asta el vrea sa plece din clasa deoarece un stia ce defect are. După ce restul îl consolează pe Billy din cauza geloziei sale, el îl lasă pe Farkle să îi scrie pe frunte defectul și îi cere scuze lui Farkle pentru comportamentul care l-a avut fata de el. Cu totii învață că toată lumea are defecte și asta îi face unici, iar aceste defecte trebuie si ele respectate chiar daca nu-s bune. În seara premiilor, Lucas câștigă premiul pentru atletul scolii, Maya câștigă premiul pentru „Tipa cool”, Frakle câștigă premiul „Încrederii”, iar Riley câștigă premiul spiritului.

De asemenea invitat: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus

Invitați speciali: Danny McNulty ca Harley Keiner, Ava Kolker ca Ava Morgenstern, Zachary Mitchell ca Billy Ross

Absent: August Maturo ca Auggie Matthews 
1414 Riley și prietenia
„Girl Meets Friendship”
John WhitesellMark Blutman21 noiembrie 201411 aprilie 2015109

Cory îi învață pe copii despre guvern pentru că alegerile pentru consiliul studenților de clasa a șaptea se apropie. Farkle, Riley și Lucas se decid să încerce, dar sub diferite forme de guvern: Farkle ca un dictator, Riley ca o prințesă, iar Lucas ca un președinte. Curând, prietenia lor este pusă la încercare când Maya (care e de partea lui Riley) începe să lucreze murdar, iar asta îl enervează pe Lucas. Maya chiar dorește să folosească dorința lui Lucas de a își vedea prietenii în Texas împotriva lui. Lui Riley nu îi place idea la sfârșit, înainte ca rezultatele alegerilor să fie dezvăluite (câștigătorul este Lucas), Riley și Maya arată un video cu doi prieteni ai lui Lucas din Texas, ca să empatizeze importanța prieteniei. Între timp, dificultatea lui Auggie de a dormi o îngrijorează pe Topanga; el vrea ca ambii săi părinți să îl ducă la culcare, dar amândoi lucrează.

Invitat special: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus 
1515 Riley și fratele
„Girl Meets Brother”
John WhitesellRandi Barnes, Cindy Fang,
Teresa Kale & Lauren Otero
28 noiembrie 201418 aprilie 2015105

De a 15-ea aniversare a lui Cory și Topanga, lui Auggie îi trebuie o bonă ca părinții săi să poată îeși diseară. Între timp, Riley este încurajată de Maya să fie tratată ca un adult. Când Riley vine acasă și le cere părinților o oră de venit acasă mai târzie, și vrea să fie tratată mai mult ca un adult, Auggie le propune ca Riley să fie bona lui. Când Cory și Topanga nu pot să ieie metroul, ei decid să se întoarcă acasă să îi spioneze pe copii. Ei descoperă că Maya a venit la ei acasă, iar Auggie și Riley se ceartă, pentru că Auggie vrea să se joace cu Riley, care vrea să se uite la TV. Cory și Topanga se strecoară în apartament și se uită dacă Riley se poate împăca cu Auggie.

Invitat super-special: Herbie Hancock ca el însuși

Invitat special: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus

Absent: Peyton Meyer ca Lucas Friar 
1616 Riley și sărbătorile petrecute acasă
„Girl Meets Home for the Holidays”
John WhitesellJeff Menell5 decembrie 201412 decembrie 2014113

Părinții lui Cory, fratele său adolescent Joshua, și prietenul lui cel mai bun Shawn Hunter le fac o vizită de Crăciun familiei Matthews. Topanga încearcă să facă o cină perfectă ca să-și impresioneze oaspeții, în special pe soacra sa. Maya se îndrăgostește de Joshua, iar Riley să știe de ce Shawn o evită de fiecare dată când vine în vizită. Riley încearcă să îi pună pe Shawn și Maya împreună ca să își deie seama de problemele lor personale.

Invitați speciali: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus, Rider Strong ca Shawn Hunter, William Russ ca Alan Matthews, Betsy Randle ca Amy Matthews, Uriah Shelton ca Joshua Matthews

Absent: Peyton Meyer ca Lucas Friar 
1717 Riley și seara jocului
„Girl Meets Game Night”
Michael KellyCindy Fang, Lauren Otero,
Randi Barnes
9 ianuarie 20152 mai 2015115

Seara jocului în familie este o tradiție lunară în familia Matthews, Cory, Topanga, Riley și Auggie joacă un joc, iar Auggie invită un membru special al familiei, unchiul Josh. Atitudinea lui Riley o bagă în mari probleme când ea îi invită pe Maya, Lucas și Farkle la ocazie. Ava apare și ea și devine partenera de joc a lui Auggie. Cory le spune despre importanța familiei (chiar și când îi învăța pe copii despre Revoluția Americană mai devreme în acea zi), dar este agitat de cei patru invitați extra. Maya, pe de altă parte, este fericită pentru că Josh este acolo; iar el decide să supravegheze jocul când ea vine prea aproape. Jocul progresează, și devine evident modul în care prietenii interacționează. Mai târziu, Riley poate să câștige, dar realizând de la Maya valoarea de a se juca cu familia, ea decide să joace jocul lung. Toți descoperă că „jocul lung” este ca jocul vieții.

De asemenea invitat: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus

Invitați speciali: Ava Kolker ca Ava Morgenstern, Uriah Shelton ca Joshua Matthews 
1818 Riley și planul perfect
„Girl Meets Master Plan”
Jon RosenbaumMichael Jacobs16 ianuarie 20159 mai 2015121

Este a paisprezecea aniversare a lui Maya, iar Riley și ceilalți au un plan special. Ei vor să îl facă pe Shawn să se îndrăgostească de mama lui Maya. Când Maya îi aude, ei nu-i place idea pentru că crede că mama ei alungă bărbații, și ea nu vrea ca Shawn să plece.

De asemenea invitat: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus

Invitați speciali: Rider Strong ca Shawn Hunter, Cheryl Texiera ca Katy Hart

Absent: August Maturo ca Auggie Matthews 
1919 Riley și alegerea lui Farkle
„Girl Meets Farkle's Choice”
John WhitesellMark Blutman6 februarie 201525 aprilie 2015110

Farkle este nominalizat pentru un premiu Gândăcel, și trebuie să aleagă cu cine vrea să meargă la ceremonie, Riley sau Maya. După ce merge la o întâlnire cu amândouă, fetele se întrec pentru a îl influența. Când ele ajung să se certe între ele, Farkle decide să se ducă la decernarea premiilor de unul singur pentru că nu vrea ca ele să se certe, totuși amândouă sunt rănite. La sfârșit, Riley și Maya se duc la ceremonie ca să își susțină prietenul. Ca pentru premiu, Farkle este învis din nou de Smackle. Între timp, Topanga face un club de carte pentru copii; cu Ava și mama ei fiind prezente, Topanga vede de unde Ava și-a primit atitudinea și manierele.

Invitat super-special: Jane Lynch ca ea însăși

Invitați speciali: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus, Ava Kolker ca Ava Morgenstern, Cecilia Balagot ca Isadora Smackle, Reagan Pasternak ca Judy Morgenstern (mama Avei)

Absent: Peyton Meyer ca Lucas Friar 
2020 Riley și prima întâlnire
„Girl Meets First Date”
Rider StrongSusan Estelle Jansen27 martie 201523 mai 2015120

Cory îmbrățișează ideea de ”prima dragoste” la sfârșitul anului școlar, până își dă seama că Riley este cea care se confruntă, cu Lucas. Ca Cory încearcă cu disperare să-i despartă, Lucas decide că vrea să meargă despre aceste lucruri, cerându-le lui Cory și Topanga pentru binecuvântare să meargă la întâlnire cu fiica lor. Simțind că Riley e prea tânără pentru a merge la întâlniri, Cory este de acord cu condiția ca întâlnirea să fie dublă, însotiți cu Maya și Farkle. Între timp, Auggie și Ava rapid se ”angajează” și se ”căsătoresc”, dar Topanga o scoate pe ”mireasă” din apartamentul Matthews. Unchiul Josh plătește, de asemenea, o vizită, cu planuri de a participa un program de pre-colegiu, la New York toată vara. El ia un interes într-un ghid turistic de la universitate, dar fiind cu trei ani mai mare decât el, îl refuză. Maya înțelege ceea ce se întâmplă prin cum sa confruntat cu aceeași respingere din el. După ce Josh pleacă din tren când Riley, Maya, Farkle și Lucas sunt la întâlnirile lor, Riley vede cât de tristă este Maya. După ce Maya o împinge pe Riley în poala lui Lucas ca în primul episod și se sărută.

De asemenea invitat: Corey Fogelmanis ca Farkle Minkus

Invitați speciali: Ava Kolker ca Ava Morgenstern, Uriah Shelton ca Joshua Matthews, Samantha Boscarino ca Sophie Miller 

Episod special (2015)[modificare | modificare sursă]

#
(serial)
#
(sezon)
Titlu Regizat de Scris de Premiera originală[4] Premiera în România Cod[5]
211 Riley și returnările
„Girl Meets Demolition”
Joel ZwickJeff Menell17 aprilie 201521 noiembrie 2015207

Sezonul 2 (2015)[modificare | modificare sursă]

Pe data de 6 august 2014, serialul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon.[6][7]

#
(serial)
#
(sezon)
Titlu Regizat de Scris de Premiera originală[4] Premiera în România Cod[5]
221 Riley și gravitația
„Girl Meets Gravity”
Rider StrongRandi Barnes  (2015-05-11)  (2015-11-28)201
232 Riley și restul noi lumi
„Girl Meets the New World”
Joel ZwickTeresa Kale  (2015-05-12)  (2015-12-05)208
243 Riley și secretul vieții
„Girl Meets the Secret of Life”
Rider Strong
Shiloh Strong
Mark Blutman  (2015-05-13)  (2015-12-12)202
254 Riley și Pluto
„Girl Meets Pluto”
Joel ZwickMatthew Nelson  (2015-05-14)  (2015-12-19)203
265 Riley și domnul primar
„Girl Meets Mr. Squirrels”
Rider Strong
Shiloh Strong
Michael Jacobs  (2015-05-15)  (2015-12-26)204
276 „Girl Meets the Tell-Tale-Tot” Ben SavageTeresa Kale  (2015-06-05)  (2016-01-02)205
287 Riley și regulile
„Girl Meets Rules”
Rider Strong
Shiloh Strong
Randi Barnes  (2015-06-12)  (2016-01-09)211
298 Riley și uraganul
„Girl Meets Hurricane”
William RussMatthew Nelson  (2015-06-19)  (2016-01-16)209
309 Riley și domnul primar merg la Washington
„Girl Meets Mr. Squirrels Goes to Washington”
Rider Strong
Shiloh Strong
Mark Blutman  (2015-07-10)  (2016-01-23)210
3110 Riley și noua profesoară
„Girl Meets the New Teacher”
Joel ZwickMichael Jacobs  (2015-07-17)  (2016-03-26)212
3211 „Riley întâlnește peștele”
„" Girl Meets Fish"”
Michael A. JosephDavid J. Jacobs
Michael Jacobs
 (2015-07-24)119
3312 „Girl Meets Yearbook”[8] Rider Strong
Shiloh Strong
Teresa Kale  (2015-08-07)214
3413 „Riley întâlnește Semi-Formalul”
„"Girl Meets Semi-Formal"”
Joel ZwickWill Friedle  (2015-08-14)216
3514 „Riley întâlnește creativitatea”
„" Girl Meets Creativity"”
Rider Strong
Shiloh Strong
Matthew Nelson  (2015-08-21)218
3615 „Riley îl întâlnește pe Farkle”
„" Girl Meets I Am Farkle"”
Willie GarsonMark Blutman  (2015-09-11)217
3716 „Riley îi întâlnește pe Cory și pe Topanga”
„"Girl Meets Cory and Topanga"”
Ben SavageJosh Jacobs  (2015-09-18)220
3817 „Riley întâlnește Orașul Riley”
„"Girl Meets Rileytown"”
Michael A. JosephLauren Otero  (2015-09-25)223
3918 „Girl Meets World of Terror 2”[9]  (2015-10-02)
4019 „Girl Meets Rah Rah”[9]  (2015-10-09)
4120 „Girl Meets Texas: Part 1”[9]  (2015-10-16)
4221 „Girl Meets Texas: Part 2”[9]  (2015-10-17)
4322 „Girl Meets Texas: Part 3”[9] Ben SavageMichael Jacobs
Matthew Nelson
 (2015-10-18)

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ 'Girl Meets World' to Premiere Friday, June 27 on Disney Channel (Video) – Updated”. TVbytheNumbers. Arhivat din original la . Accesat în . 
  2. ^ TV News Desk. „Disney Channel Announces April 2015 Programming Highlights”. Broadway World. Accesat în . 
  3. ^ Stedman, Alex (). 'Girl Meets World' Season 2 Premiere Date: Disney Sets May Premiere”. Variety. Accesat în . 
  4. ^ a b c „Shows A-Z – girl meets world on disney”. The Futon Critic. Accesat în . 
  5. ^ a b c „Girl Meets World episodes”. Disney-ABC Press. Arhivat din original la . Accesat în . 
  6. ^ Littleton, Cynthia (). „Disney Channel Renews 'Girl Meets World' for Season 2”. Variety.com. Accesat în . 
  7. ^ „Disney Channel orders second season of 'Girl Meets World'. EW.com. Arhivat din original la . Accesat în . 
  8. ^ Eroare la citare: Etichetă <ref> invalidă; niciun text nu a fost furnizat pentru referințele numite Zap2It-July
  9. ^ a b c d e Eroare la citare: Etichetă <ref> invalidă; niciun text nu a fost furnizat pentru referințele numite zap2it-epguide