Kelly Kelly

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Kelly Kelly

Barbara Jean Blank (n. 15 ianuarie 1987) este un model american, dansatoare și wrestler profesionist, cunoscută ca Kelly Kelly. Lucrează pentru World Wrestling Entertaiment în brand-ul raw.

Ecw(2006-2008)[modificare | modificare sursă]

Kelly Kelly debutează în WWE pe 13 martie 2006 la vârsta de 19 ani, Kelly fiind cea mai tânără divă WWE, cu un show de streaptease. Kelly Kelly face publică relația cu Mike Knox. Cu un iubit gelos ca Mike Knox, Kelly era oprită din show-uri de către aceasta. Kelly Kelly se îndrăgostește de CM Punk. În 2007, când Layla este transferată în ECW alături de Kelly și Brooke Adams un grup de dans Extreme exponse. Kelly câștigă un 2007 Divas Halloween Battle Royal. În 2008 Kelly Kelly este mutată în Raw.

Smack Down(2010- prezent)[modificare | modificare sursă]

Kelly Kelly este transferată în aprilie 2010 în Smack Down în urma draftului. Luată peste picior de către Laycool ca "Smely Kelly:(ro:împuțita Kelly). După ce reușește să aibă victorii în fața Co-Campioanelor Feminine Laycool, Kelly are meci pentru centura la Money in the Bank vs oficiala campioană feminină Layla. Ea pierde acest meci,deoarece Layla trișează fără să fie văzută de arbitru.

Viața personală[modificare | modificare sursă]

Kelly Kelly este o fostă gimnastă, cu studii în jurnalism, dar s-a lăsat de gimnastică în urma unui accident. În wrestling Relații : Mike Knox The Miz Justin Gabriel Manevre de final: K2 Centuri: nr 32 în 2008 din 50 de luptătoare