Jocul Cuvintelor

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jocul Cuvintelor
GenQuiz
Prezentator(i)Dan Negru
Țară de origineRomânia
Limbă(i)Română
Nr. de sezoane2
Producție
Perioadă de difuzare120 de minute
Difuzare
Canal originalKanal D
Difuzare originală2022
Cronologie

Jocul Cuvintelor este o emisiune de televiziune din România prezentată de Dan Negru, formatul find deținut de Bavaria Entertainment[necesită citare]. Încă de la debut audiența programului tv a fost mare datorită interesului stârnit de transferul lui Dan Negru la KanalD cu acest format. Se difuzează de doua ori pe zi: miercuri/joi/vineri de la 22,30 in premiera și luni/marți/miercuri/joi/vineri de la ora 15,00 in reluare. În fiecare ediție concurează câte 5 concurenți care trebuie să răspundă în decursul a 4 minute la definiția unui cuvânt. Dan Negru ajuta prin indicii la descoperirea cuvântului. Fiecare litera din cuvânt valorează o suma de bani. La sfârșitul fiecărei ediții exista câte un câștigător.

'Jocul Cuvintelor' a fost de mai multe ori de la începutul emisiunii lider de audiență fiind un program tv care încă de la debut s-a plasat în topul audiențelor programelor tv din România. Programul a generat dezbateri in societatea românească despre necesitatea unor formate tv "culte" care pot sa genereze și audiență comerciala,"Jocul Cuvintelor" demonstrând acest fapt.


https://www.radioimpuls.ro/kanal-d-lider-de-audienta-cu-jocul-cuvintelor-cu-dan-negru-la-orase-20289261https://www.radardemedia.ro/kanal-d-lider-de-audienta-cu-jocul-cuvintelor-cu-dan-negru-la-orase-2/[1][2][3]

Referințe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ „AUDIENȚE. Cum a debutat noul sezon Jocul Cuvintelor, într-o seară cu meci FCSB?”. Paginademedia.ro. Accesat în . 
  2. ^ „Emisiunea cu care Dan Negru speră să rupă topurile la Kanal D după succesul fulminant cu „Jocul cuvintelor"! Avem toate detaliile”. IMPACT. . Accesat în . 
  3. ^ „Dan Negru face ravagii în Kanal D! Am aflat toate detaliile”. IMPACT. . Accesat în .