It Doesn't Matter (cântec de September)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

It Doesn't Matter
Copertă nedisponibilă
Single de September
Lansare2005 (standard)
Înregistrare2005-2007(pentru albumul din S.U.A.)
GenElectronică/House
Durată0:03:45
Casă de discuriCatchy Tunes
Cronologie – September
Flowers on the Grave
(2006)
It Doesn't Matter Cry for You
(2006)

It Doesn't Matter este cel de-al patrulea single extras de pe albumul In Orbit, al cântăreței de origine suedeză, Petra Marklund.

Informații generale[modificare | modificare sursă]

În primăvara anului 2006 a fost lansat cel de-al patrulea extras pe single de pe albumul In Orbit, intitulat It Doesn't Matter. Acesta a fost compus, ca și restul albumului de către Jonas von der Burg, Anoo Bhagavan, Nicklas von der Burg și Niclas von der Burg. [1]Aceasta are 3 minute și 45 de secunde, urmărește genul Electronic/House proeminent al albumului. Textul melodiei vorbește despre relația din Marklund și presupusul său iubit. După presupusa despărțire a lor ea îi spune că orice ar face nu mai contează contează.

Spre deosebire de single-ul precedent, piesa It Doesn't Matter a fost difuzată frecvent de posturile radio din România, unde a obținut poziția cu numărul 66 în topul celor mai difuzate pise. În Polonia, melodia a devenit un hit, câștigând locul 20, iar în Rusia a evoluat slab, reușind să obțină un dezamăgitor loc 121[2]. It Doesn't Matter nu a fost lansat ca și single în Suedia, motiv pentru care nu a intrat în topurile din această țară. Melodia a fost destul de necunoscută în Polonia până în momentul în care September a participat la Festivalul Sopot, din anul 2007.

It Doesn't Matter nu a beneficiat de un videoclip oficial, însă fanii formației September au creat câteva videoclipuri neoficiale pe care le-au postat pe site-ul Youtube.

Fragmente audio:


Poziții ocupate în topuri[modificare | modificare sursă]

Topul (2006) Poziția maximă
Polish National top 50 20
Romanian top 100 66
Russian Charts 121

Referințe[modificare | modificare sursă]