Imperfect (cântec)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
„Imperfect”
Disc single de Carla's Dreams
de pe albumul ANTIEXEMPLU
Lansat6 septembrie 2016
FormatCD single, digital download
Înregistrat2016
Genpop, rock
Lungime03:30
Casă de discuriGlobal Records
Single-uri Carla's Dreams
Треугольники
(2016)
Imperfect
(2016)
Ne bucurăm în ciuda lor
(2016)

Imperfect este un single al formației Carla's Dreams lansat la 6 septembrie 2016. [1][2]Piesa a fost compusă și produsă de Carla's Dreams.

Clipul a strâns un milion de vizualizări la mai puțin de 24 de ore de la lansare, fiind un nou record pentru trupă. La sfârșitul anului, piesa ocupa al cincelea loc în topul celor mai vizualizate piese românești de pe YouTube. Piesa a reușit în iunie 2017 să adune peste 60 milioane de vizualizări, devenind al doilea videoclip care depășește acest număr după Sub pielea mea, dar și al treilea care are peste 50 milioane vizualizări. Piesa a început să facă parte din coloana sonoră al serialului Sacrificiul, fiind și melodia de generic a serialului.

Bazele proiectului[modificare | modificare sursă]

Imperfect a fost compus de membrii formației Carla's Dreams, iar de producție s-au ocupat Alex Cotoi și Carla's Dreams.

Live[modificare | modificare sursă]

Piesa a fost interpretată pentru prima dată la Kiss FM în septembrie 2016. Clipul a strâns peste 500.000 de vizualizări.

Videoclip[modificare | modificare sursă]

Filmările au avut loc la București în regia lui Roman Burlaca, regizorul care a filmat toate clipurile trupei. Videoclipul a fost încărcat pe canalul de YouTube al trupei.[3] În iulie 2017, clipul avea peste 61 milioane de vizualizări. Clipul prezintă trei povești: cea de dragoste dintre un român și o asiatică, prietenia dintre un tânăr și un bătrân și o poveste neobișnuită dintre o femeie și un taximetrist.

Performanță în topuri[modificare | modificare sursă]

În categoria pieselor românești a Media Forest România, Imperfect debutează pe poziția a 9-a cu un număr de 100 de difuzări la 2 săptămâni de la lansare. Piesa ajunge pe prima poziție cu un număr de 234 de difuzări și rămâne în frunte timp de 11 săptămâni.[4]

Lansări[modificare | modificare sursă]

Țara Data Format Casă discuri
România 6 septembrie 2016 Digital Download

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ „Videoclipul piesei”. 
  2. ^ „Trupa au lansat piesa "Imperfect". 
  3. ^ „Videoclipul pe YouTube”. 
  4. ^ „Topul Media Forest”.