Heroes of Might and Magic II: The Price of Loyalty

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Heroes of Might and Magic II: The Price of Loyalty

Dezvoltator(i)Cyberlore Studios[*]  Modificați la Wikidata
Editor(i)The 3DO Company  Modificați la Wikidata
Designer(i)Jon Van Caneghem
Jim DuBois
Compozitor(i)Paul Romero
Rob King
Steve Baca
Ultima versiune2.1
PlatformăMicrosoft Windows  Modificați la Wikidata
Dată lansare27 mai 1997
Genurijoc video de strategie pe ture
ModuriSingle player, Multiplayer
MediaCD
Cerințe sistemminim IBM 486/33 și 100% compatibil (486/66 recomenta), 8MB RAM, 2X CD-ROM drive, 40 MB spațiu pe HDD, DirectDraw compatible SVGA graphics card, Windows 95, 8MB RAM, 2X speed CD-ROM drive, 40 MB hard drive space, monitor 13" sau mau larg (minimum 640x480x256) , System 7.x ), o copie a jocului Heroes of Might and Magic II instalată
ControlTastatură  Modificați la Wikidata
Prezență online
site web oficial
Ratinguri
neevaluat

Heroes of Might and Magic II: The Price of Loyalty este continuarea jocului video pe ture creat de Jon Van Caneghem care a fost dezvoltat de New World Computing și distribuit de 3DO Company în 1997 pentru MS-DOS și Microsoft Windows.

În 1998, 3DO a pus jocul original Heroes II și continuarea sa (expansion pack) într-un singur pachet, sub denumirea de Heroes of Might and Magic II Gold doar pentru Microsoft Windows.

Caracteristici noi[modificare | modificare sursă]

Continuarea adaugă 4 campanii noi care conțin 24 scenarii în total, un editor de hărți îmbunătățit, maj mult de 20 de hărți normale, locuri pentru recrutat elementele de apă, aer, pământ și foc și pentru fantome (niciunele nu pot fi recrutate în jocul original), închisori de unde jucătorii pot elibera eroi puternici care se vor alia, un loc special de unde se poate vedea o arie a hărții în jurul tuturor ochiurilor de pe hartă (ochiurile au fost introduse și ele în această continuare), o clădire de unde eroul primește niște puncte pentru a se putea muta mai mult pe hartă și pentru a putea îmbunătăți cavalerii în campioni, bariere de diferite culori, care pot fi deschise doar după vizitarea unui cort special și notarea parolei, o nouă clădire pentru orașul Necromanților, care nu aveau Tavernă, 11 noi eroi și 17 artefacte noi, incluzând un super-artefact obținut prin combinarea a alte 3 artefacte introduse în această continuare.

Rezumat[modificare | modificare sursă]

Information icon.svg Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

Cele 4 campanii noi nu au legătură cu povestea dintre Heroes II și Heroes III, dar sunt considerate canonice. Două campanii au câte 4 scenarii iar celălalte 2 câte 8.

Campania I: Prețul loialității[modificare | modificare sursă]

Information icon.svg Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

Campania II: Insulele vrăjitorilor[modificare | modificare sursă]

Information icon.svg Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

Campania III: Descendenți[modificare | modificare sursă]

Information icon.svg Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

Campania IV: Călătorie acasă[modificare | modificare sursă]

Information icon.svg Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

În această campanie eroul Gallavant aparținând rasei Cavalerilor (Knights) naufragiază pe o insulă necunoscută din vecinătatea regatului lordului Alberon, cel pe care îl servea. El capturează mai întâi un castel barbar de pe insulă, apoi distruge un trib. Construind o barcă, pleacă și distruge un alt trib de pe o insulă vecină, construind o corabie adevărată, plecând acasă. În drum spre regat, el da de insulele piraților, care distrug corăbiile regatului. După ce omoară liderul lor, acesta ajunge pe plaja regatului, aflând că regatul este în război civil. Lordul Alberon vrea să apere regatul de sora lui Gallavant, necromanta Drakonia. Gallavant trebuie să treacă de partea cuiva, iar jucătorul trebuie să aleagă pe cine să ajute. În cazul în care rămâne loial lordului Alberon, Drakonia este întemnițată. Dacă alege să o ajute pe Drakonia, lordul Alberon este omorât și Drakonia și Gallavant preiau puterea regatului.

Legături externe[modificare | modificare sursă]