He Wasn't

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

He Wasn't
Avril lavigne he wasnt.PNG
Disc single de Avril Lavigne
De pe albumul Under My Skin
Lansare Statele Unite ale Americii 28 martie 2005
Înregistrare 2003 – 2004
Gen Pop rock
Durată 3:00 (album)
2:52 (video)
Casă de discuri Arista
Textier Avril Lavigne  Modificați la Wikidata
Producător Avril Lavigne, Chantal Kreviazuk
Cronologie – Avril Lavigne
Nobody's Home
(2004)
He Wasn't Keep Holding On
(2006)

He Wasn't este cel de-al patrulea disc single extras de pe albumul Under My Skin, al cântăreței de origine canadiană Avril Lavigne.[1] Cântecul a fost lansat în martie 2005; deși a beneficiat de promvoare adiacentă, piesa nu s-au bucurat de succesul scontat.[2]

Informații[modificare | modificare sursă]

He Wasn't este cel de-al cincelea single extras de pe albumul Under My Skin. Acesta nu a fost promovat în S.U.A., unde Fall to Pieces i-a luat locul. În Japonia melodia a fost lansată ca și cel de-al treilea single în luna iunie a anului 2004. Pentru producerea sa Avril Lavigne a contribuit cu Chantal Kreviazuk, creând o melodie perfect încadrabilă în genul Punk pop. Melodia a fost criticată pentru sensul versurilor sale, dar aclamată pentru complexitatea sa din punct de vedere instrumental[3].. Singleul a avut un succes moderat în țările anglofone, unde a reușit să câștige poziții în top 30, dar nu a reușit mari performanțe, cu excepția Braziliei, unde melodia a devenit un hit[4].

He Wasn't vorbește despre o relație nereușită dintre Avril Lavigne și un băiat. Ritmul melodiei este alert și încearcă să întărească ideea că în prima parte a relației celor doi el o făcea să se simtă specială dar cu trecerea timpului Lavigne se simte singură și plictisită. Artista folosește fraze precum: „There's not much going on today” („Nu se vor întâmpla prea multe astăzi”) pentru a-și demonstra sentimentele.

Videoclip[modificare | modificare sursă]

În videoclipul fimat pentru acest single, Lavigne este surprinsă cântând alături de formația sa într-o cameră complet goală. Ea poate fi văzută purtând coarne roșii sau fiind îmbrăcată în zână, reușind să dea un aer ironic videoclipului. Ea dansează foarte energic pe parcursul clipului, punându-și astfel amprenta pe el, iar producătorii acestuia, fiind fimați și ei, par a fi șocați de gesturile artistei.

Referințe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ en starpulse.com. „Discografie Avril Lavigne — discuri single”. Accesat în . 
  2. ^ en acharts.us. „Evoluția discului „He Wasn't" în clasamente;”. Accesat în . 
  3. ^ http://www.tunefind.com/artist/Avril+Lavigne Tunefind.com
  4. ^ Sfârșitul anului în Argentine 2005