Format:Non-free fair use in

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Copyrighted

Această lucrare este copyright și nu este sub controlul unei licențe. Nu cade în nici una din categoriile acceptabile de tip non-free content, ce sunt listate la en:Wikipedia:Non-free content#Acceptable images ori la en:Wikipedia:Non-free content#Acceptable audio clips. Oricum, se presupune că utilizarea acestei lucrări în articolul "[[{{{1}}}]]" :

  • Pentru ilustrarea subiectului articolului
  • Unde nu există la dispoziție un echivalent fără restricții de copyright sau (din diferite motive) nu poate fi creat un echivalent care să furnizeze aceeași cantitate și calitate a informației
  • Și se găsește pe serverele organizației non-profit americane Wikipedia, care se găsesc fizic pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, vedeți http://wikimediafoundation.org,

se califică ca un produs intelectual ce este utilizat sub calificarea de fair use sub incidența legilor copyright din SUA(vedeți, United States copyright law).

Orice altă utilizare a acestei imagini, atât în cadrul proiectului Wikipedia cât și altundeva, s-ar putea să fie o călcare a legii. Vedeți Wikipedia:Non-free content and Wikipedia:Copyrights.

Pentru utilizatorul care încarcă acest fișir -- Existența acestei explicații nu este un motiv suficient pentru utilizarea imaginii respective. Va trebui să indicați sursa lucrării, toate informațiile referitoare la dreptul de folosire (în original, copyright information), respectiv o detailare a utilizării non-free a materialului..