Sari la conținut

Format:First article

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bine ați venit![modificare sursă]

Bună ziua, și bine ați venit la Wikipedia! Vă mulțumim pentru contribuții. Sper că vă place aici și că vă veți hotărî să rămâneți. Din păcate, una sau mai multe pagini create de dumneavoastră nu este conformă cu îndrumările Wikipediei și ar putea să fie în curând ștearsă. Pe scurt, subiectul unui articol trebuie să fie notabil și să fi făcut deja obiectul publicării din surse de încredere și independente.

Vă rugăm să consultați Primul articol pentru o prezentare generală a procesului de creare a unui articol. Asistentul pentru crearea articolelor este disponibil pentru a vă ajuta să creați un articol, unde acesta va fi revizuit și luat în considerare pentru publicare. Pentru informații despre cum să solicitați un articol nou care poate fi creat de altcineva, consultați Articole cerute. Dacă v-ați împotmolit și aveți nevoie de ajutor, puteți veni la Cafenea, unde wikipediști cu experiență vă pot răspunde întrebărilor. Sunt mai multe linkuri pe care le puteți citi:

Sper că vă va plăcea aici și că veți dori să deveniți wikipedist! Vă rugăm ca, pe paginile de discuție, să vă semnați cu patru tilde (~~~~); aceasta va produce automat numele dumneavoastră și data curentă.